Marketing Report
Lidl en HERC komen met wervingscampagne Sowieso iets voor jou nieuws

Lidl en HERC komen met wervingscampagne Sowieso iets voor jou

Lidl en HERC hebben de handen ineengeslagen voor de wervingscampagne Sowieso iets voor jou. Met de landelijke campagne wil Lidl de voordelen voor werknemers onder de aandacht brengen bij jongeren. Het is het eerste werk van HERC voor de supermarkt.

De campagne komt tot uiting op radio, OOH/DOOH en drie korte films rond de thema’s afwisseling, hecht team en verdienen, die worden uitgerold op social media, in de winkels en in de bioscopen gedurende de maand.

Emilio de Haan, oprichter van HERC: “Het is ontzettend leuk en leerzaam om ons samen met Lidl in de leefwereld van haar werknemers te verplaatsen. We hebben eerder wervingscampagnes gemaakt voor merken als YoungCapital, met een scherp oog op wat er speelt onder jongeren. Voor Gen Z is werken maar een klein deel van het leven, dus dan moet het sowieso gezellig en flexibel zijn. Die behoeften en de veranderende werkcultuur verbinden we op authentieke wijze aan de ziel van het merk.”

www.herc.agency

www.lidl.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Emilio de Haan verlaat HERC en Ace

08-04-2024 | 08:31:00
In 2018 richtte hij het reclamebureau op en was ruim 6 jaar Creative Partner. In 2021 werd HERC overgenomen door Ace

[Marketing Report Radio] Jhelisa Panfred (HERC): De Belofte 2023

24-11-2023 | 12:30:00
Jhelisa Panfred is Strategist bij HERC. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we haar over het winnen van de titel De Belofte 2023 en haar drijfveren.

[Marketing Report Radio - 21 november] Jhelisa Panfred | Sophie van der Schaft | Gijs ten Buuren | Antoine Houtsma

20-11-2023 | 11:59:00
Luister dinsdag 21 november om 18:30 uur naar de uitzending van Marketing Report op New Business Radio. Uw prettige gespreksleider is presentator Peter Wybenga, bijgestaan door zijn razendsnelle sidekick Bas Vlugt. Extra bijzoder, we maken voor het eerst een winnaars uitzending. Dat belooft wat

Jhelisa Panfred is De Belofte 2023

19-10-2023 | 13:37:00
Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem is Jhelisa Panfred, strategist bij HERC, uitgeroepen tot De Belofte van het jaar 2023.

[Belofte Forum] Wat snapt de gevestigde orde in onze business niet wat jonge mensen wél snappen?

10-10-2023 | 15:39:00
Met enige regelmaat vragen wij een aantal beeldbepalende spelers in de markt naar hun mening in de rubriek FORUM. Deze keer vragen we de genomineerden voor De Belofte 2023: Wat snapt de gevestigde orde in onze business niet wat jonge mensen wél snappen?

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief