Lilian Wanders - de Klerk partner en Head of Strategy & Marketing Bengelmedia

Lilian Wanders - de Klerk partner en Head of Strategy & Marketing Bengelmedia

Lilian Wanders - de Klerk treedt toe tot het managementteam van full-service marketingbureau Bengelmedia. Binnen het bureau zal ze de rol van Head of Strategy & Marketing aannemen. Het partnerschap markeert een strategische stap in de groei van Bengelmedia, inclusief het in-house pr-bureau Pressure, en versterkt hiermee haar positie als bureau binnen het marketinglandschap.

Hecht partnerschap

Begin dit jaar kruisten de paden van Gradus Groothengel, oprichter en eigenaar van Bengelmedia en Pressure, en Lilian Wanders - de Klerk op LinkedIn. Wat oorspronkelijk begon als een interim-samenwerking is geëvolueerd tot een hecht partnerschap. Met werkervaring bij bedrijven als Pernod Ricard, CHANEL en Coca-Cola werd Lilian uitgedaagd door de creatieve en oplossingsgerichte manier van werken aan bureauzijde. In haar functie zal Lilian samen met Gradus de verantwoordelijkheid dragen voor de strategie en positionering binnen Bengelmedia. Haar rol als Head of Strategy & Marketing markeert een nieuwe fase in de ontwikkeling van het bureau.

Lilian Wanders - de Klerk: "Tijdens de samenwerking merkte ik al snel dat Gradus en het team van Bengelmedia en Pressure een buitengewone energie en een inspirerende visie bezitten die mij enorm aanspraken. Samen met Gradus omarm ik de uitdaging om de strategische koers en positie van Bengelmedia verder te versterken. Ik kijk er naar uit om mijn ervaring en enthousiasme in te zetten en samen met dit fantastische team nieuwe creatieve hoogtes te bereiken."

Vierkoppige formatie

Met Lilians toetreding als partner komt het managementteam van Bengelmedia en Pressure uit op een vierkoppige formatie. Naast Gradus Groothengel, oprichter en eigenaar van Bengelmedia en Pressure, maken Lauréna Rutgers, New Business Manager voor Pressure, en Afke Velink, projectmanager voor Bengelmedia, deel uit van dit team.

Gradus Groothengel: "Het partnerschap met Lilian is weer een mijlpaal voor Bengelmedia en benadrukt onze toewijding om hoogwaardige marketingdiensten en baanbrekende strategieën aan onze klanten te leveren. Met de komst van Lilian zijn we vastberaden om onze positie in het marketinglandschap te versterken en onze kracht verder uit te breiden."

www.bengelmedia.nl

www.pr-essure.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Closed on Monday ontwikkelt wervingscampagne Het Vergeten Kind en Kamers met Aandacht

15-07-2024 | 12:04:00
De campagne Een huisgenoot voor even, een ervaring voor het leven benadrukt de tijdelijke hulp die jongeren nodig hebben en de waardevolle ervaring die dit voor beide partijen oplevert.

Attenooie Sjoege van zaken maakt kledingopbergcampagne voor Lundia

15-07-2024 | 09:29:00
Attenooie Sjoege van Zaken maakte voor Lundia een kledingopbergcampagne. De opbergaccessoires zijn op maat gemaakt zodat deze ook weer netjes op te bergen zijn in een Lundiakast.

[Interview] Sanne Demir (DCVF): Dit jaar veel innovatie in contentmarketing

15-07-2024 | 08:48:00
Sanne Demir is strateeg en gedragsdeskundige bij DCVF. Ze is ook lid van de jury van de Content Marketing Awards 2024. Marketing Report spreekt haar.

[Column] Anneke Bos: Vakmanschap heeft geen groep sessies nodig

15-07-2024 | 08:00:00
In deze column beschrijft Anneke Bos herkenbare situaties die tijdens de samenwerking met klanten en bureaus kunnen ontstaan. Vandaag: vakmanschap moet je koesteren

[Vacancy] TBWA/ has a position for a Senior Designer (NL)

12-07-2024 | 12:15:00
TBWA\  is looking for a Senior Designer (NL) -Full-time  \  Amsterdam

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.