LINDA. komt met magazine GOED rondom basiscollectie HEMA

LINDA. komt met magazine GOED rondom basiscollectie HEMA

De aankomende uitgave van LINDA. wordt verspreid met een 75-pagina’s tellende special waarin de basiscollectie mode van HEMA centraal staat: GOED. Hierin kijkt LINDA. met een modebril naar de HEMA-basiscollectie.

Naast veel mode inspiratie, zoals shapewear die met als bovenkleding gedragen kan worden, staat er een interview in met rapper Pepijn Lanen en zijn vrouw Coco. Met drie kinderen en de vierde op komst draait hun wasmachine overuren, dus staan ze in de fotoshoot met alleen maar witte was.

Magazine met voorjaarsmode

Ook verschijnt er een HEMA huis-aan-huis magazine waarin de voorjaarsmode op een typische LINDA. manier wordt getoond. Vanaf 22 april wordt deze verspreid in een oplage van 3,8 miljoen. In dit magazine, ook gemaakt door de makers van LINDA., wordt de content uit GOED. hergebruikt. De focus ligt meer op de producten, activatie richting de winkel is met dit magazine het belangrijkste doel.

Speciaal voor Koningsdag ontwierpen LINDA. en HEMA samen het LOVE AMALIA T-shirt. Het thema van de nieuwe LINDA. is Leve de kroonprinses. Waar Amalia’s vader in zijn studententijd in Leiden door het geluid kon gaan, ligt dat voor onze kroonprinses wel anders. De vrijheid om haar eigen pad te kiezen, fouten te maken of een leven te leiden als iedere andere student zit er voor haar (nu) niet in. Dus is dit nummer bedoeld als een hart onder de riem voor Amalia.

www.hema.nl

www.linda.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.