Marketing Report
Liselotte Vink Managing Director Open Now nieuws

Liselotte Vink Managing Director Open Now

Liselotte Vink gaat de dagelijkse operatie van Open Now leiden. De laatste jaren was zij al leider van het gedragsteam en lid van het MT. In die rol heeft ze bewezen dat ze haar grote inhoudelijke kennis kan combineren met het leiden van mensen en processen.

Opleidingscentrum waar talent zich kan ontwikkelen

Open Now, het reclamebureau waar gedragswetenschappers en creatieven dagelijks samenwerken om merken te bouwen en campagnes te ontwikkelen, wil graag een opleidingscentrum zijn, waar talent zich kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid krijgt.

Liselotte kwam vanuit haar master gedragswetenschap bij het bureau werken en maakte zich in acht jaar tijd alle aspecten van het reclamevlak eigen. Ze was als op jonge leeftijd een belangrijke factor bij het winnen van grote aanbestedingen. En heeft inmiddels meerdere gedragswetenschappers in haar team opgeleid tot reclamespecialisten. Daarbij is een goede samenwerking met creatie essentieel, omdat het bureau juist staat voor deze verbinding.

De vier partners zullen zich onverminderd met de opdrachtgevers van het bureau blijven bezighouden, Liselotte krijgt de regie over de dagelijkse organisatie.

Creatieve communicatie en gedragswetenschap samenbrengen

Liselotte Vink: "Dit is voor mij een supermooie uitdaging en ik heb veel zin om de organisatie verder te brengen. We hebben als bureau grootse plannen om de belangrijkste speler op het gebied te worden waar creatieve communicatie en gedragswetenschap samenkomen."

Lukas van de Ven, creatief partner Open Now: "Liselotte is op veel projecten mijn strategische counterpart, de lat ligt bij haar altijd hoog en we sparren veel over de juiste balans tussen gedragswetenschap en creatie."

Joris van Amerom, partner Open Now: "Wij willen fris en nieuwsgierig blijven en ons steeds aanpassen aan wat de tijd van ons vraagt. Liselotte een centrale rol geven past in die visie. We zijn best trots op haar ontwikkeling."

www.opennow.nl

Lees ook:

Open Now vernieuwt campagne ONVZ

13-11-2023 | 11:22:00
ONVZ en Open Now startten twee jaar geleden met een aangescherpte positionering en nieuwe campagne die de kwaliteit en marktpositie van ONVZ onderstreept.

Open Now ontwikkelt campagne Buitenlandse Zaken & Douane

24-10-2023 | 09:52:00
DOT (D&B, Open Now, TBWA) maken reizigers bekend met advies en regels rondom reizen op Nederlandwereldwijd.nl en in de Reisapp

[Belofte Forum] Wat snapt de gevestigde orde in onze business niet wat jonge mensen wél snappen?

10-10-2023 | 15:39:00
Met enige regelmaat vragen wij een aantal beeldbepalende spelers in de markt naar hun mening in de rubriek FORUM. Deze keer vragen we de genomineerden voor De Belofte 2023: Wat snapt de gevestigde orde in onze business niet wat jonge mensen wél snappen?

Open Now ontwikkelt vervolg op Eén tegen Eenzaamheid-campagne

26-09-2023 | 13:29:00
Het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport lanceert het vervolg op de bekroonde campagne van Eén tegen Eenzaamheid. De door Open Now ontwikkelde campagne kwam tot stand door een intensieve samenwerking van gedragswetenschappers, creatieven en onderzoekers en deskundigen van het ministerie.

[Interview De Belofte 2023] Maud van Hecke: Kijk niet vanuit jezelf, maar vanuit je doelgroep naar een boodschap

06-09-2023 | 09:06:38
Maud van Hecke is Applied Behavioral Scientist bij Open Now. Zij is genomineerd voor De Belofte 2023. We spreken haar.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.