Logitech opent boutique experience shop in MediaMarkt Tech Village Rotterdam 

Logitech opent boutique experience shop in MediaMarkt Tech Village Rotterdam 

Logitech heeft een experience shop in MediaMarkt Tech Village Rotterdam geopend. Deze boutique staat volledig in het teken van de Logitech producten én het beleven daarvan. 

Klanten kunnen in de boutique terecht voor alle (sub)merken en producten van Logitech, voor het eerst samengebracht. Voor gamers staat er de beste gaminggear van Logitech G klaar, de snelste gamingmuizen, toetsenborden en headsets. Creators kunnen hun content naar een hoger niveau tillen met de apparatuur van Logitech for Creators, de beste mics van Blue Microphones en de haarscherpe webcams. Voor Logitech staat steeds belangrijker wordende thuiswerken centraal met aandacht voor digital wellness en best-of-the best Master Series.

MediaMarkt Tech Village Rotterdam wordt een technologiewalhalla waarin de klantbeleving centraal staat. Technologieliefhebbers kunnen er urenlang rondstruinen, maar ook vooral zelf zien en beleven. Vanuit de Logitech boutique worden regelmatig demonstraties van de nieuwste producten worden gegeven.

Dennis van Baaren, Country Manager Logitech Benelux: “Wij zijn ontzettend trots op onze nieuwe boutique experience shop, op deze manier kunnen onze klanten de nieuwste producten zelf ervaren en vergelijken. In Nederland en zelfs in heel Europa is dit een uniek concept die volledig in het teken staat van de klantervaring.”

www.logitech.com
www.mediamarkt.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.