Loraine Heijstek en Lune Veldhuizen naar DDMA

Loraine Heijstek en Lune Veldhuizen naar DDMA

DDMA, een branchevereniging voor data en marketing, heeft Loraine Heijstek aangesteld als partnership manager. Lune Veldhuizen gaat aan de slag als programmamanager.

Loraine Heijstek werkte de afgelopen jaren als accountmanager in de beauty-industry. Bij DDMA gaat ze aan de slag als partnership manager en gaat ze haar ervaring inzetten om relaties op te bouwen en de waarde van het DDMA-lidmaatschap te verdiepen en te vergroten. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het aangaan van sponsorrelaties ter financiering van DDMA’s kenniscongressen, zoals Friends of Search en de DDMA Email Marketing Automation Summit. 

Lune Veldhuizen heeft een achtergrond in de hospitality-sector en marketing. Als programmamanager treedt Lune op als verbinder tussen onze commissies en expertgroepen. Als spil in het web werkt ze mee aan het neerzetten en doorontwikkelen van een waardevol en relevant kennisprogramma.

Judith Oude Sogtoen, directeur DDMA: "De commerciële vaardigheden van Loraine gaan ons helpen het DDMA-lidmaatschap en ons kennisprogramma nóg beter in de markt te zetten. Lune gaat aan de slag om datzelfde kennisprogramma extra waardevol en relevant te maken. Ik ben heel blij met deze twee nieuwe ervaren en gedreven collega's." 

www.ddma.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

CX-strategen Masood Talha en Jelle Plass naar iO

12-06-2024 | 11:43:00
Met Masood Talha en Jelle Plass erbij biedt het blended agency zijn klanten een sterke customer experience (CX) en service design

Bram Mullink benoemd tot hoofdredacteur National Geographic en Portfolio Director

12-06-2024 | 08:59:00
Hearst Netherlands kondigt de benoeming aan van Bram Mullink tot Portfolio Director met ingang van 1 juni 2024

Home ontwikkelt campagne voor Platform Doei Tabaksindustrie

11-06-2024 | 14:23:00
Platform Doei Tabaksindustrie stelt in de campagne de werving van de tabaksindustrie aan de kaak en komt zelf met een eigen wervingscampagne.

Komst ICI PARIS XL betekent groei team Serviceplan MAKE

10-06-2024 | 17:02:03
Serviceplan MAKE Benelux, onderdeel van de Serviceplan Group, breidt zijn specialistenteam uit met Zoé Plisnier en Zoë Windmeulen

Unlike breidt team uit met Robin Nieuwkerk en Jesse Hajo de Jongh

10-06-2024 | 13:53:00
Daarmee breidt het community-first bureau haar expertise en specialismen verder uit.
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.