Marketing Report
Lukkien maakt introductiecampagne van Gazelle No. 1

Lukkien maakt introductiecampagne van Gazelle No. 1

Voor de introductiecampagne van de Gazelle No. 1, koos de oer-Hollandse fietsenproducent Gazelle (onderdeel van Pon) voor Lukkien als partner voor de productie van al het visuele materiaal. Het bureau werkt nauw samen met het development team van Gazelle aan de ontwikkeling van de landingspage van de nieuwe speed pedalec.

De landingspage van de No. 1 moest net als de fiets uniek worden en een ware beleving zijn voor de bezoeker van de website. De het design en de interactieve elementen zijn ontwikkeld door het development team van Gazelle en nemen de bezoeker mee door de website.

Rethink Cycling

Naast de ontwikkeling van het beeldmateriaal voor de landingspage heeft Lukkien ook de moodfilm, socials en fotografie verzorgd waarin de No. 1 geïntroduceerd wordt. Waar de landingspage gericht is op de features van de fiets, laten de moodfilm en socials de merkwaarden van het merk Gazelle zien: intelligente innovatie en een menselijk gezicht.

Yannick van Oort, Creative van Lukkien en Sander Janssen, regisseur van Lukkien: “In de film zien we een alledaags moment tussen een vader en zijn dochter, waarbij de dochter de keus voor hem maakt om de fiets te nemen in plaats van de auto. Vervolgens zien we hem lange afstanden maken van huis naar de drukke stad. Een verhaal passend bij de Rethink Cycling-purpose van Gazelle: mensen motiveren méér kilometers op de fiets te maken.”

 Lukkien produceert content sinds 1972. Van hoogwaardige ATL-afbeeldingen en films tot sociale verhalen en merkfilms. Ongeacht de bron, ongeacht de benodigde output ... we kunnen het maken. Onze omvang en ervaring maken ons de ideale partner voor grootschalige e-commerce en productie van sociale activa in fotografie, film en CGI. Wat is jouw uitdaging? Kom maar op!

www.lukkien.com
www.gazelle.nl

Lees ook:

Lukkien bouwt Amsterdam Bike City Platform
Lukkien produceert eerste tv-commercieal Fijn Wonen voor Junction
Cheil & Lukkien produceren Live Commerce voor Samsung
Lukkien produceert FreelanceFactoring-campagnecontent voor Scheepens
Lukkien produceert special advertising Magnum voor Ad Alliance
   

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief