Lukkien maakt stijlvolle DAF-productie

Lukkien maakt stijlvolle DAF-productie

Make the new DAF, your DAF. Dat is de slogan van de DAF-productie, geproduceerd door Lukkien, in opdracht van FCB Amsterdam. Doel van de B2B-spot is de lancering van nieuwe originele DAF Accessoires voor de New DAF XF, XG en XG+.

Peter Linssen, regisseur bij Lukkien: “Met een keur aan originele DAF-accessoires is de New DAF toonaangevend onder de vrachtwagens en het visitekaartje van elke transporteur. In de videospot lichten we er een vijftal uit. Dat doen we door teasende scènes met acteurs in de rol van vrachtwagenchauffeur en Fleet Manager. Hij kiest naar hartenlust accessoires uit, zij damt hem plagerig in. De accessoires worden gevisualiseerd in CGI.”

Achttien meter
Voor de opnamen maakte de crew gebruik van de eigen Lukkien-studio met zwarte roldeuren en damwanden. Peter Linssen: “Door het sobere decor gaat de aandacht volledig uit naar het onderwerp: de achttien meter lange truck met de wireframe accessoires. De CGI-overlays zijn vervolgens in postproductie getracked aan de beweging, zodat ze één organisch geheel vormen.”

Met 20.000 vierkante meter aan studio en workspace is Lukkien  het grootste 100 procent family-owned productiehuis van Europa. Wat ons uniek maakt? Onze in-house specialisten en faciliteiten! Dagelijks werken we met 200 gepassioneerde mediaprofessionals, verspreid over de afdelingen Digital, Photography & Graphic Design, Audiovisual & CGI, aan crossmediale producties voor agencies en adverteerders. Vanuit onze studio’s en op locatie, in binnen- en buitenland. 

www.lukkien.com
www.daf.nl

Lees ook:

Lukkien produceert Domino’s tv-commercial
Campagne App Jouw Smaak gestart: Food emoji’s in de blender
Lukkien produceert campagne online casino Fair Play met Carli Hermes
Lukkien verzorgt productfotografie sfeerhaardenspecialist thermoCet
Contenders en Born05 produceeren social-media campagne voor Hoogvliet

Lukkien produceert onorthodoxe brand-movie Heesen Yachts
Contenders produceert eigenwijze Popal-zomercampagne

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.