Lukkien produceert de MG-commercial naar een idee van DDB

Lukkien produceert de MG-commercial naar een idee van DDB

Lukkien heeft een internationale tv-commercial gemaakt voor MG Electric Family. De spot is ontwikkeld door DDB en gedraaid in vier verschillende landschappen die horen bij vier automodellen. Het thema van de commercial is Totaal verschillend en tóch familie:


 
Jos Leene, Creative Supervisor Lukkien: “In dit concept speelt DBB op twee niveaus met het thema familie door een autofamilie én een echte familie bij elkaar te laten komen voor een picknick. In de opmaat naar de picknick toe zijn vier modellen te zien: de ZS EV en MG5, de Marvel R en de EHS. Ieder model rijdt door een landschap dat de unieke kwaliteiten van het model illustreert: city, urban, business en open road.” 

Autoregisseur

Voor de commercial werkte Lukkien samen met regisseur Tibor Glage, gespecialiseerd in automotive commercials. De commercial is onderdeel van een bredere campagne, die verspreid over verschillende landen zal gaan lopen.

Met 20.000 vierkante meter aan studio en workspace is Lukkien het grootste 100 procent family-owned productiehuis van Europa. Wat ons uniek maakt? Onze in-house specialisten en faciliteiten! Dagelijks werken we met 200 gepassioneerde mediaprofessionals, verspreid over de afdelingen Digital, Photography & Graphic Design, Audiovisual & CGI, aan crossmediale producties voor agencies en adverteerders. Vanuit onze studio’s en op locatie, in binnen- en buitenland. 

www.lukkien.com

Lees ook:

Lukkien produceert OOH-campagne Bol.com voor Dept
Lukkien maakt stijlvolle DAF-productie
Lukkien produceert Domino’s tv-commercial
Campagne App Jouw Smaak gestart: Food emoji’s in de blender
Lukkien produceert campagne online casino Fair Play met Carli Hermes
Lukkien verzorgt productfotografie sfeerhaardenspecialist thermoCet
Contenders en Born05 produceeren social-media campagne voor Hoogvliet

Lukkien produceert onorthodoxe brand-movie Heesen Yachts
Contenders produceert eigenwijze Popal-zomercampagne

www.lukkien.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.