Lukkien produceert Domino’s tv-commercial

Lukkien produceert Domino’s tv-commercial

Als productiepartner van Domino’s Nederland produceerde Lukkien een tv-commercial waarin Domino’s Choice & Variation-merkpijler centraal staat. De vrolijke spot is een eerste uiting van een bredere tv-campagne die voortvloeit uit een het brand fundament, ontwikkeld door creative campaign agency Today is Candy.

Helloooo Goodness! Is het merkthema dat Domino’s introduceert door middel van een tv-campagne. De eerste tv-commercial, geproduceerd door Lukkien onder regie van Colin Huijser is sinds 22 november 2021 te zien op de commerciële zenders.

Casper Mooyman, Head of Marketing bij Domino’s Nederland: “Deze enthousiaste kreet is de perfecte manifestatie van Domino’s merkbeleving; het verwoordt op vrolijke wijze de verwelkoming en tegelijkertijd de positieve verrassing op zowel product als performance van het Domino’s merk.”

Tessa van Heijningen, Sr. Brand Manager bij Domino’s Nederland: “In deze eerste spot laten we op ludieke en dynamische wijze zien dat er bij Domino’s voor ieder wat wils is. De story gaat over de familie Eensgezind, die altijd op één lijn zit, behalve als het op eten aankomt. Dat is natuurlijk geen probleem voor Brian, de bekende Domino’s-bezorger, die allerlei verschillende gerechten bezorgt, terwijl hij vergezeld wordt van een vierkoppig gospelkoor dat Hellooo Goodness! zingt. Door het koor introduceren we een herkenbare sonic branding, die ook in die ook in toekomstige uitingen te horen zal zijn.” 

Bianca Kamermans, producent bij Lukkien: “Een ontzettend leuke en intensieve productie, met een grote rol voor styling, casting en decorbouw. Om ook visueel duidelijk te maken dat de familie Eensgezind op één lijn zit, hebben we veel aandacht besteed aan het neerzetten van de juiste sfeer. Extra toevoeging zijn de SFX. We hebben de cast omhoog getakeld op een zwevend plateau, hierdoor lijkt het net of het swingende koor opstijgt.”

Met 20.000 vierkante meter aan studio en workspace is Lukkien  het grootste 100 procent family-owned productiehuis van Europa. Wat ons uniek maakt? Onze in-house specialisten en faciliteiten! Dagelijks werken we met 200 gepassioneerde mediaprofessionals, verspreid over de afdelingen Digital, Photography & Graphic Design, Audiovisual & CGI, aan crossmediale producties voor agencies en adverteerders. Vanuit onze studio’s en op locatie, in binnen- en buitenland. 

www.lukkien.com
www.dominos.nl


Lees ook:

Campagne App Jouw Smaak gestart: Food emoji’s in de blender
Lukkien produceert campagne online casino Fair Play met Carli Hermes
Lukkien verzorgt productfotografie sfeerhaardenspecialist thermoCet
Contenders en Born05 produceeren social-media campagne voor Hoogvliet

Lukkien produceert onorthodoxe brand-movie Heesen Yachts
Contenders produceert eigenwijze Popal-zomercampagne

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.