Lukkien produceert Gezonde Generatie content voor 2Basics

Lukkien produceert Gezonde Generatie content voor 2Basics

Lukkien produceert content voor de campagne Supporter van de Gezonde Generatie de content voor 2Basics. Deze campagne is onderdeel van de samenwerking tussen Gezonde Generatie, NOC*NSF en Vereniging Samenwerkende Gezondheidsfondsen (SGF), die mogelijk is gemaakt door Nederlandse Loterij. Een samenwerking die is geïnitieerd en wordt begeleid door 2Basics.

Regisseur Ted Alkemade heeft vanuit het concept van 2Basics een brand statement gemaakt. De film wordt gedragen door Gregory SedocChatilla van GrinsvenJetze Plat en Sjinkie Knegt die als boegbeeld fungeren voor alle sporters van TeamNL. Ted Alkemade: “Natuurlijk had ik heel graag een tribune vol sporters laten zien die letterlijk de VMBO-ers aanmoedigen.  Maar onder corona is het al pittig produceren en werken met topsporters is, met het oog op safety, natuurlijk nog intenser. Ik ben trots op het eindresultaat. Alles kwam prachtig bij elkaar en achteraf ben ik eigenlijk blij met de onbedoelde wet-down van de sintelbaan. Dat geeft net nog wat meer dramatiek aan het einde.”

Naast de volledige moodfilm zijn diverse cutdowns gemaakt voor social media en fotografie.

Binnen de Gezonde Generatie werken 20 gezondheidsfondsen gezamenlijk aan het stimuleren van sport en bewegen in het bredere kader van gezond gedrag. Primaire doelgroep is de VMBO-jeugd. Met deze campagne is het de bedoeling  de bekendheid van de Gezonde Generatie te vergroten en bij te dragen aan de bewustwording over het belang van rolmodellen die in dit kader support geven aan de jeugd. Ook wordt bijgedragen aan de doelstelling van de Gezonde Generatie. Het doel si de gezondste jeugd te hebben in 2040.

Credits:

Klant: Gezonde Generatie, NOC*NSF, NLO | Bureau: 2Basics | Productiemaatschappij: Lukkien | Regisseur: Ted Alkemade

Lukkien produceert content sinds 1972. Van hoogwaardige ATL-afbeeldingen en films tot sociale verhalen en merkfilms. Ongeacht de bron, ongeacht de benodigde output ... we kunnen het maken. Onze omvang en ervaring maken ons de ideale partner voor grootschalige e-commerce en productie van sociale activa in fotografie, film en CGI. Wat is jouw uitdaging? Kom maar op!

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.