Lukkien produceert onorthodoxe brand movie Heesen Yachts

Lukkien produceert onorthodoxe brand movie Heesen Yachts

Kracht, schoonheid, toewijding. Dat kenmerkt Heesen. De nieuwe brand movie van Heesen, geproduceerd door Lukkien, laat clichébeelden achterwege en verbeeldt inner fire.

Géén zomeropnamen met modellen, zonnebrillen, zee of zon, maar nachtopnamen in de winter. Regisseur Sander Janssen koos voor een insteek waarbij de verbeelding van de kijker centraal staat. Door in te zoomen op de ontwikkeling en de bouw van jachten en clichématige voorstellingen te vermijden, belicht Janssen het gestalte geven van hoogstpersoonlijke, unieke dromen. Opdrachtgever Mark van Heffen: “Onze jachten worden gebouwd vanuit inner fire. Ze zijn het resultaat van keihard doorzetten en vakmanschap, dat zie je terug in de film.”

De nachtelijke scheepswerf

Afgelopen januari filmde het team in de gigantische scheepswerf van Heesen. Hierbij koos Janssen niet voor dag-, maar voor nachtopnamen. Door beelden te projecteren op delen van een jacht, zet de regisseur in de brand movie in op een combinatie van droombeelden en realiteit. Producent Anna de Jong: “De beelden, de krachtige voice-over en de overweldigende muziek vertellen het verhaal van het verlangen, de ambitie en de strijd die gepaard gaan met verwezenlijken van je dromen.” 

www.heesenyachts.com/nl

Lukkien produceert content sinds 1972. Van hoogwaardige ATL-afbeeldingen en films tot sociale verhalen en merkfilms. Ongeacht de bron, ongeacht de benodigde output ... we kunnen het maken. Onze omvang en ervaring maken ons de ideale partner voor grootschalige e-commerce en productie van sociale activa in fotografie, film en CGI. Wat is jouw uitdaging? Kom maar op!

    www.lukkien.com

Lees ook:

Contenders produceert eigenwijze Popal-zomercampagne
Lukkien produceert Jumbo’s Ongelofelijk Oranje Minuutjes voor Ad Alliance 

Lukkien ontwikkelt websites Sportfondsen Nederland
Lukkien produceert Gezonde Generatie content voor 2Basics
Lukkien maakt introductiecampagne van Gazelle No. 1

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.