Marketing Report
LVTPR en Europese partners lanceren bureaunetwerk We Are Family

LVTPR en Europese partners lanceren bureaunetwerk We Are Family

Acht Europese pr-, marketing- en communicatiebureaus hebben de handen ineengeslagen en samen het We Are Family-netwerk opgericht. De samenwerking bundelt de kennis, ervaring en lokale expertise op het gebied van doelgroepcommunicatie naar families en gezinnen van alle afzonderlijke bureaus in één internationale propositie. Voor de Benelux is LVTPR een van de medeoprichters.

De acht bureaus bieden geïntegreerde diensten van productdevelopment en consumentenonderzoek tot aan de lokale uitvoering van marketing-, pr- en retailcampagnes in vijftien verschillende Europese landen. Het netwerk werkt daarnaast aan concrete plannen voor een lokale vestiging in New York eind dit jaar en voor 2021 staat uitbreiding naar China op de agenda. De bureaus binnen het netwerk werken ondertussen al anderhalf jaar samen, elk vanuit hun eigen expertise en met lokale kennis van landen en markten.

Charly Lammers van Toorenburg, medeoprichter van We Are Family en CEO van LVTPR: “We merken een toenemende vraag naar specifieke doelgroepcommunicatie als het gaat om kinderen en jongeren en de families en gezinnen waarvan zij deel uitmaken. Niet alleen bij klanten als LEGO, Blizzard en Nintendo, maar ook bij bijvoorbeeld toekomstgerichte NGO’s, banken en sportbonden. Steeds meer bedrijven en organisaties beseffen dat jeugdige doelgroepen belangrijker worden en dat ze hen op een andere manier moeten aanspreken dan volwassenen. Bovendien zijn er belangrijke verschillen per land, zowel in cultuur als wetgeving. Jongeren in Rotterdam zitten in een totaal andere context dan in Rome of Reims.”

www.lvtpr.com
www.wearefamily.eu 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.