Marketing Report
mBuy wint Value Zipper Award voor beste mediabureau van 2020

mBuy wint Value Zipper Award voor beste mediabureau van 2020

De Value Zipper Award voor beste mediabureau 2020 gaat naar mBuy. Het bureau reikt de award sinds 2019 uit aan hét bureau dat in een jaar het beste voorbeeld is van samenwerking.

Mediabureaus worden beoordeeld op criteria zoals omzet(groei), creativiteit, ontvangen van briefings, benutten van de mogelijkheden van Value Zipper en het belangrijkste: prettig contact. 

De genomineerden voor de award van 2020 waren De Media Maatschap, mBuy en Vivaki, waarbij mBuy de prijs kreeg toegekend.

Uit het juryrapport: “mBuy is een enthousiaste club met leuke mensen. Ondanks de effecten van corona op de mediabestedingen, is de omzet van mBuy bij Value Zipper explosief gestegen. Hoewel mBuy een relatief klein bureau is, hebben zij ons misschien wel het vaakst benaderd met briefings en kansen voor hun klanten. We krijgen de gelegenheid om mee te denken, en mBuy komt zelfs met suggesties en ideeën voor uitbreiding van onze dienstverlening. Het ondernemende mBuy heeft interesse in ook de bijzondere, minder gangbare proposities binnen het Value Zipper aanbod zoals buitenreclame en films. Het contact met het mBuy team is ook altijd erg prettig. Hierdoor voelt het alsof we écht samenwerken, elkaar de business gunnen en samen op zoek gaan naar goede ideeën en campagnes.”

www.mbuy.nl
www.valuezipper.nl
 

Abonneer je op onze nieuwsbrief.