Marketing Report
MAGNA Outlook wordt REDEFINE magazine

MAGNA Outlook wordt REDEFINE magazine

MAGNA-magazine REDEFINE slaat een weg in van het verbeteren, herpositioneren en opnieuw uitvinden van het mediavak. Met een nieuwe look, een nieuw formaat en een nieuwe bladformule want de vertrouwde MAGNA Outlook was volgens de makers na vier jaar toe aan een opfrisser. Het magazine is een veertig pagina’s tellende vertaling van relevante zaken die spelen in het medialandschap.

In REDEFINE lees je over ontwikkelingen waar ze bij MAGNA dagelijks mee bezig zijn. Ze bieden een podium aan specialisten en professionals die deze onderwerpen duiden vanuit hun expertise en die verder kijken dan wat er tot nu toe speelt. Kopstukken, trendwatchers en andere aansprekende namen geven hun ongezouten mening en doen voorspellingen, gaan in discussie en geven een inkijkje in hun werk of merk.

Aschwin de Bruijn, Managing Director van MAGNA: “Met prikkelende, journalistieke content willen we onze lezers iets extra’s geven: meer dan de cijfers en feiten alleen. We blikken niet te veel terug, maar kijken vooral vooruit. In zowel tekst als beeld. Zo willen we informeren, inspireren en vermaken. Want het mediavak is immers complex, boeiend maar ook gewoon leuk.”

REDEFINE is exclusief voor MAGNA-klanten en -exploitanten en verschijnt twee keer per jaar in een oplage van 650 stuks.

www.ipgmediabrands.com
www.magnaglobal.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.