Magnum organiseert Magnum Sleepover Festival

Magnum organiseert Magnum Sleepover Festival

Op 9 juni werd na vier jaar opnieuw de Magnum Sleepover georganiseerd, dit keer in de vorm van een festival. Naast het festival werd dit jaar ook de tijdelijke kledingkast Magnum Pleasure Treasure geopend, waar pieces van influencers werden gedoneerd aan het publiek.

Magnum Pleasure Treasure 

Om het festival binnen te komen was elke gast gevraagd een kledingstuk te doneren dat invloed heeft gehad op wie ze nu zijn. Deze items werden verzameld in Magnum’s Pleasure Treasure. Aan alle kledingstukken en accessoires zat een kaartje met een persoonlijk verhaal van influencers. Via winacties met mediatitels en een campagne via social media werden consumenten opgeroepen om vrijdag 9 juni naar de Magnum Pleasure Treasure te komen om een statement piece van hun favoriete influencer op te halen. Met de tijdelijke kledingkast en het weggeven van deze statement pieces wilde Magnum zelfexpressie verder laten reiken dan het festivalterrein en heel Nederland inspireren om zichzelf te zijn.

Kirsten Vermeer, Brand Manager Ice Cream bij Unilever: "Met de nieuwe Magnum Double Sunlover & Starchaser willen we iedereen aanmoedigen om elk moment van de dag te genieten. Het maakt niet uit of dat in de zon is tijdens een festival, of juist in de late uurtjes op de bank. Het festival organiseren voor onze grootste fans is natuurlijk fantastisch, maar we vinden het ook echt belangrijk dat heel Nederland onderdeel kan zijn van deze campagne. Daarom hebben we dit jaar de Pleasure Treasure in het leven geroepen. Door de persoonlijke verhalen van de influencers achter de kledingstukken hopen we iedereen te inspireren zichzelf te kunnen zijn."

Tijdens het festival waren 150 bn’ers en influencers aanwezig. Het festival en de Treasure Pleasure is verder onder de aandacht gebracht via posts van de ambassadeurs, sociale media (Facebook, Instagram en TikTok) en pr.

Credits:

Klant: Magnum | Activatie: Tasty Lemon | pr: Glasnost | Talent Agency: Content Icons | Digital: Mindshare

www.glasnost.amsterdam

www.magnumicecream.com

Lees meer:

Magnum doet onderzoek naar zelfvertrouwen Gen Z'ers

11-06-2024 | 12:11:00
Kwart Gen-Z'ers kan zich op social media beter uiten dan bij vrienden blijkt uit onderzoek van Magnum

DDB Amsterdam ontwikkelt campagne Robijn Tropical

23-05-2024 | 12:10:00
Het merk introduceert Robijn Tropical wasmiddel en wasverzachter. Het is vooral de geur die zorgt dat lentekriebels plaats maken voor zomerse sferen

[Merken100 2024] Valerie Vos: De Vegetarische Slager is de slager van toen, met het vleesch van nu

22-05-2024 | 13:05:00
De Vegetarische Slager is genomineerd voor de Merken100 2024. Wij spreken met Valerie Vos, Country Business Lead Benelux bij De Vegetarische Slager

[Merken100 2024] Liane Lens: Het merk Unox is en zal altijd een baken zijn in veranderende tijden

18-05-2024 | 16:45:00
Unox is genomineerd voor de Merken100 2024, de lijst van de meest invloedrijke merken in Nederland.

ID&T Group en Unilever kondigen samenwerking aan met onder andere Lipton Ice Tea

16-05-2024 | 11:19:00
De komende drie jaar gaan Unilever en ID&T Group samenwerken op meer dan 30 evenementen binnen het portfolio van ID&T

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.