Marketing Report
Make Sense sluit zich aan bij Springbok voor nog meer positieve impact

Make Sense sluit zich aan bij Springbok voor nog meer positieve impact

Make Sense, het strategisch communicatiebureau voor duurzame merken, en gecertificeerde B Corp, wordt onderdeel van Springbok, het brandtech-agency voor een duurzame toekomst. Samen hebben de bureaus nog meer slagkracht om merken te helpen bij de transformatie naar een succesvolle duurzame toekomst.

Het van oorsprong Gentse bureau is al jaren gespecialiseerd in CSR en impact en helpt organisaties vooruit met alles wat ecologisch, inclusief of maatschappelijk verantwoord – in één woord: duurzaam – is. Make Sense identificeert waar hun maatschappelijke meerwaarde zit en vertaalt dit naar strategisch communicatieadvies, creatieve concepten en aansprekende boodschappen. Het is een van de weinige bureaus in Europa met een B Corp-certificering, wat betekent dat ze volgens de hoogst geverifieerde standaarden werken aan een meer inclusieve en duurzame economie.

Merk en samenleving positief vormgeven

Make Sense past perfect bij Springbok, omdat beide bureaus geloven dat merken de kracht hebben om hun bedrijf en de samenleving positief vorm te geven. Als hét brandtech-agency voor een duurzame toekomst werkt Springbok op het snijvlak van purpose, data en creativiteit. Vertrekkend vanuit het merk en de missie gaat Springbok een strategisch partnerschap aan met merken die alle digitale activiteiten naar een hoger niveau willen tillen. Met Make Sense aan boord is er nog meer expertise in CSR en SDG’s om duurzaamheid in de kern van merken te verankeren.

Dimitri Barbe, oprichter van Make Sense: “Meer positieve impact realiseren, dat is de missie van Make Sense. Springbok geeft ons extra slagkracht. Hun expertise op het gebied van tech en branding is een mooie aanvulling op ons specialisme. Samen kunnen we nog meer realiseren voor toekomstgerichte merken als antwoord op de maatschappelijke veranderingen en behoeften. We kijken er naar uit om onze expertise internationaal verder uit te rollen.”

Sammy Colson, CEO van Springbok: “Gent is dé hotspot van België op het gebied van creativiteit en technologie. Dat maakt het de juiste plek om zowel nieuwe talenten als klanten aan te trekken. We zijn erg blij dat het Make Sense team zich bij ons aansluit. Ze zijn voorloper in Europa op het gebied van duurzame communicatie en bovendien al B Corp-gecertificeerd - een label dat we ook bij Springbok aan het verwerven zijn.”

Kim Verhaegen, oprichter en mede-CEO van Springbok: “We hebben elkaar gevonden in onze gedeelde waarden en purpose. Dat is voor ons cruciaal. Met Springbok zijn we een ambitieus verhaal aan het schrijven waarbij merkdenken, creativiteit en technologie bij elkaar komen om internationale merken te helpen transformeren. Met Make Sense erbij hebben we nog meer slagkracht voor de belangrijkste uitdaging: Corporate Social Responsibility (CSR).”

www.springbokagency.com

www.wecanmakesense.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief