Managementteam Boomerang Agency vernieuwd, Rico de Lange Executive Creative Director

Managementteam Boomerang Agency vernieuwd, Rico de Lange Executive Creative Director

Boomerang Agency heeft een nieuw managementteam aangesteld dat verantwoordelijk is voor de dagelijkse leiding over de 150 medewerkers van het Amsterdamse bureau. Het nieuwe achtkoppige managementteam neemt het stokje over van de oprichters, die zich op hun beurt meer op de strategische uitbouw van het bureau zullen richten.

Het nieuwe team bestaat uit: Madzy Beynen - Head of Strategy, Rico de Lange - Executive Creative Director, Margaux Dobber - Operations Manager, Milo Duyff - Account Director, Maartje Weijers - Head of Culture, Kirsten Ouwerkerk - Head of Studio, Kim Trap - Head of Production en Sven Ulrich - Head of Project Management. 

Bo The, medeoprichter Boomerang Agency: “Met de overname van RIDE in 2019, de groei van het bedrijf en het aantrekken van internationale klanten is deze stap een logisch gevolg. Bij een bedrijf van deze grootte hoort een sterk managementteam en wij hebben er alle vertrouwen in dat deze er nu staat.”

Daarnaast breidt het onafhankelijke bureau dit jaar de kantoorruimte in Amsterdam-Noord uit. Ook de uitrol van de dynamische contenttak en het verder uitbreiden van de afdeling Neuroscience & research staan voor 2020 op de planning.

www.agency.boomerang.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.