Marketing Report
Managementteam Robot Kittens breidt uit met Didi van Doggenaar nieuws

Managementteam Robot Kittens breidt uit met Didi van Doggenaar

Door de uitbreiding met Didi van Doggenaar, bestaat het MT van Robot Kittens voortaan uit vier leden: Jesse Mons (Managing Director), Tijmen Mulder (Creative Director), Niels Filmer (Technical Director) en Didi van Doggenaar (Operations Director). Didi werkt sinds 2017 bij het creatief technisch bureau, ze hield zich al eerder bezig met het overzien van een deel van de operationele zaken. In haar functie is zij verantwoordelijk voor de verdere professionalisering en de planning van het bureau, maar ook de aansturing en coaching van de teamleden.

Didi van Doggenaar: “De afgelopen jaren hebben we met Robot Kittens al grote stappen gezet met het professionaliseren van onze club. Daarnaast hebben we veel nieuwe talent mogen verwelkomen, waarmee we inmiddels een stabiel en sterk team vormen. Ik ben trots op waar we staan en kan niet wachten om dit samen met ons team verder uit te bouwen.”

Jesse Mons, Partner en Managing Director van Robot Kittens: “Didi vervult al jaren een belangrijke rol binnen Robot Kittens. Haar professionaliseringsdrang stond vaak aan de basis van de inmiddels gemaakte stappen. Didi’s promotie en toetreding tot het managementteam is een mooie eerste stap in de verdere groeiplannen van Robot Kittens. Het team kijkt er naar uit om dit samen met haar tot een succes te brengen.”

www.robotkittens.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.