Marketing Report
Mandy van der Wal directeur Audiohuis nieuws

Mandy van der Wal directeur Audiohuis

Mandy van der Wal gaat audio agency Audiohuis in Nederland leiden. Ze was tot nu toe Directeur Video en Platforms bij Mediahuis Nederland, waarbij zij verantwoordelijk was voor de video-activiteiten op onder andere de platforms van De Telegraaf, NSMBL, Manners en Dumpert.

Audiohuis, dat tot nu toe onder NRC Media viel, is een all-in-one audio agency, gespecialiseerd in het creëren, produceren en distribueren van live radio én on-demand audio. De radiozenders Sublime en de internet/DAB+-zender Nostalgie vallen onder Audiohuis.

Met de snel groeiende rol van audio binnen het Nederlandse medialandschap evolueert Audiohuis nu tot een aparte entiteit binnen de Mediahuis groep en komt de operationele leiding in handen van Mandy van der Wal als Directeur Audiohuis. Mediahuis bestaat in Nederland voortaan uit de entiteiten Mediahuis Nederland, NRC Media, Mediahuis Limburg, Mediahuis Noord en Audiohuis.

Mandy van der Wal: “Wij hebben een enorm geloof in het potentieel van on-demand audio binnen het bestaande medialandschap. Dat zien we terug in het luistergedrag van consumenten en dat merken we aan het succes van de audioproducten die wij lanceren. Met Audiohuis hebben we alles in handen om onze ambities, met name dé toonaangevende audio-uitgever van Nederland te worden, waar te maken. Ik heb er in ieder geval enorm veel zin in om samen met het team verder te bouwen een het succes van Audiohuis.”

www.audiohuis.com
www.mediahuis.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief