Marketing Report
[Interview] Marcel Schuyt (Azerion): Integratie [M]media bij Azerion verliep soepel interview

[Interview] Marcel Schuyt (Azerion): Integratie [M]media bij Azerion verliep soepel

Afgelopen jaar werd [M]media overgenomen door Azerion. We spreken Marcel Schuyt, Country Director van Azerion Nederland.

Hoe kijk je terug op 2022?

2022 is het jaar waarin we de doelstellingen hebben bereikt die wij met Azerion voor ogen hadden en een mooie groei hebben doorgemaakt in onze ontwikkeling. Zowel op het gebied van strategische overnames als uitbreidingen van het team hebben we dit jaar een grote slag geslagen, waarmee we klaarstaan voor de komende jaren.

Wat betekent de overname van [M]media voor Azerion, en hoe kijk je terug op de overname en integratie?

De overname van [M]media was in 2022 een belangrijke mijlpaal voor Azerion. De toevoeging van het netwerk van [M]media aan het al reeds sterke netwerk van Azerion heeft een mooie footprint opgeleverd in alle channels waarin wij onze publishers opdelen. Het [M]media-netwerk paste perfect en werd snel ook door het bestaande team van Azerion opgenomen in het pakket van mogelijkheden. Daarnaast verliep de integratie van het [M]media-team erg soepel, omdat de expertise en werkzaamheden perfect op hun plek vielen binnen het bestaande Azerion-team.

Wat betekent de overname van HybridTheory en hoe kunnen adverteerders daarvan profiteren?

HybridTheory is als datagedreven, programmatic agency net als de andere overnames een mooie uitbreiding op het reeds uitgebreide platform van Azerion.

Azerion Performance, zoals HybridTheory in de huidige staat verder zal gaan, betekent voor onze klanten wederom een sterke toevoeging van service en kwaliteit aan ons pakket van mogelijkheden, waarmee zij realtime audiences kunnen opbouwen om uiteindelijk slimmer en efficiënter te kunnen adverteren.

De mensen van Azerion Perfomance hebben een zeer uitgebreide kennis van performance-marketing en kunnen een mooie rol spelen in de brede marketingmix en doelstellingen van onze klanten.

Wat verwachten jullie voor 2023, welke trends en ontwikkelingen zijn voor Azerion relevant?

2023 zal voor Azerion een mooi jaar worden waar we alle recente technische oplossingen en ontwikkelingen nog meer zullen integreren in het huidige platform van Azerion, waarbij kwaliteit en service hoog op de agenda staan. De verdere ontwikkeling van het Azerion-platform waarbij wij nog meer en betere services kunnen verlenen aan onze partners zal het grootste doel worden in dit jaar.

Jullie zijn mede dankzij [M]media groot bij digital publishers. Welke ontwikkelingen zie je op het vlak van digital advertising?

Cookieless advertising, contextual targeting en programmatic buying zijn een paar oplossingen waar Azerion continu aan werkt, middels het brede platform van mogelijkheden. Data, de juiste targetdoelgroep en juiste analyses zullen ervoor zorgen dat Azerion haar services nog beter weet aan te sluiten opn de wensen van de klant.

Wat verwacht je dat NMO zal brengen in de Nederlandse markt in jullie segment en wat betekent dit voor adverteerders?

Het bereiksonderzoek van het NMO brengt een duidelijk en mooi inzicht wat de verschillende mediatypes voor de adverteerders kunnen betekenen, zodat de boodschap van de adverteerder op de juiste manier onder de aandacht van de consument komt.

Wat betekent full service voor jullie?

Ontzorgen, service en kwaliteit. Het team van specialisten bij Azerion staat klaar om zowel de publishers als de adverteerders te bedienen en met de juiste boodschap de consument te bereiken. Ook op het juiste tijdstip. Van creatie, strategie en het uiteenzetten van een mooie marketingcampagne om de doelstelling van de adverteerder zo goed mogelijk te realiseren.

www.azerion.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.