Marketing Report
Marco Ophof Head of Sales bij Incentro

Marco Ophof Head of Sales bij Incentro

Marco Ophof werkt sinds 1 mei 2021 als Head of Sales bij Incentro. Na werkzaam geweest te zijn bij Essence als Account Lead en bij Lukkien als Director Sales & Strategy zal hij zich bij Incentro richten op de verdere professionalisering van New Business & Sales.

Marco Ophof: “Alles verandert, zo wordt alles digitaal en e-commerce. Organisaties moeten zich in rap tempo aanpassen aan deze digitale verandering, want de kern van het overleven zit hem in daadkrachtige verandering. En daar staat Incentro voor. Organisaties helpen bij hun digitale transformatie. Bij Incentro zie ik een hele sterke combinatie van klantgericht denken en bouwen, gekoppeld aan een brede set van technische skills. Daarnaast is Incentro partner van de belangrijkste leveranciers van e-commerce en data technologie; cruciale bouwstenen voor e-commerce succes. En last but not least; de open cultuur en het zichtbare vertrouwen bij Incentro spreekt me enorm aan, dit gaat een geweldige tijd worden.”

Sven Oldenhof, Operations Director Incentro: "Wij zijn enorm verheugd met de komst van Marco. Zijn uitgebreide ervaring en relevante trackrecord gaat onze organisatie en voornamelijk onze (toekomstige) klanten weer naar een hoger niveau brengen. En wat me daarnaast nog heel enthousiast maakt is dat hij onze propositie, rondom Customer Experience belangrijk maken in alles wat we doen, al ademt en in tal van projecten al heeft gerealiseerd. Mooie tijden staan te wachten voor ons en onze klanten."

www.incentro.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief