Marcommit werkt voor NOBEARS

Marcommit werkt voor NOBEARS

Full-service digitaal bureau NOBEARS kiest B2B PR-bureau Marcommit voor het vergroten van hun naamsbekendheid. Ook gaat Marcommit aan de slag met het verstevigen van de autoriteitspositie van NOBEARS als dé partij voor het realiseren van een uitstekende digital customer experience.

Merkbelofte

NOBEARS helpt merken bij het transformeren van hun merkbelofte in de allerbeste digitale klantbeleving. Het bureau voorziet klanten van verrassende digitale toepassingen, op het gebied van concept, design, development en marketing. NOBEARS onderscheidt zich van andere digitale agencies doordat ze niet bang zijn om avontuur centraal te stellen tijdens het creëren van ambitieuze groeidoelstellingen. Met een doortastende PR-strategie zal Marcommit de expertise van NOBEARS onder de aandacht brengen bij het brede publiek.

Beste digitale customer experience

Dustin Karelse, CEO van NOBEARS Group: "We groeien flink als bureau. Zo geven we onze positionering als bureau, voor het realiseren van de beste digitale customer experience, vorm. Nu we zijn gegroeid tot een organisatie met 130 collega's, die werken vanuit onze vijf vestigingen, wordt het tijd om ook onze zichtbaarheid te vergroten en het werk dat we doen meer te etaleren. Om die reden hebben we Marcommit ingeschakeld als ons PR-bureau. Samen zoeken we naar interessante invalshoeken om 'het NOBEARS-verhaal' breed uit te dragen en onze kijk te geven op de nieuwe wereld qua digitalisering en CX. De eerste stappen in de samenwerking zijn veelbelovend en smaken zeker naar meer."

Succesvol digitaal bureau

Marlin Goethals, Managing Director bij Marcommit: "NOBEARS is een succesvol digitaal bureau dat bruist van ambitie en expert is in het realiseren van unieke én toekomstbestendige digitale customer journeys. We zijn dan ook ontzettend trots dat ze samen met ons het avontuur aan willen gaan om deze expertise naar buiten te brengen. In het huidige tijdperk wordt het realiseren van een uitmuntende online klantbeleving steeds belangrijker. Bovendien is NOBEARS opgericht door bijzondere ondernemers die we absoluut in de gaten moeten houden. We kijken er daarom naar uit om door middel van een mooie strategie hun naamsbekendheid en autoriteitspositie verder uit te bouwen."

www.nobears.com
www.marcommit.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Interview] Isabel Boerdam over De Hippe Vegetariër

12-06-2024 | 14:02:00
We spreken Isabel Boerdam, oprichter en initiatiefnemer van de De Hippe Vegetariër, Week zonder Vlees campagne en Communicatiebureau Green Food Lab.

[Dutch PR Awards 2024] 2twintig PR: Stedin - De Zonnerette

06-06-2024 | 12:03:00
2twintig PR is een full-service PR-bureau voor opdrachtgevers als Stedin, Koninklijke Verkade, Jacobs Douwe Egberts en Hoppenbrouwers

[Dutch PR Awards 2024] Claire Slootheer (Iconic Studios): Het is key om onderwerpen aan te snijden die er toe doen

30-05-2024 | 12:27:00
In de voortdurend veranderde wereld van creatieve PR en marketing, is Iconic Studios uitgegroeid van een traditioneel PR-bureau tot een full-service agency

Dutch PR Awards 2024 | Koop nu kaarten!

30-05-2024 | 06:44:00
De Dutch PR Awards 2024 worden uitgereikt tijdens M100 Summer Edition op woensdag 26 juni in Corendon Schiphol Hotel

Mirte Stut start maatschappelijk bureau Yugen

29-05-2024 | 14:29:00
Merkstrateeg Mirte Stut heeft Yugen opgericht. Een bureau dat zich richt op bedrijven en organisaties die maatschappelijk van betekenis willen zijn en zichtbare impact willen maken

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.