Margriet viert 20ste jubileumjaar van de Winterfair

Margriet viert 20ste jubileumjaar van de Winterfair

Margriet viert dit jaar haar 20ste jubileumjaar van de Margriet Winterfair in de Brabanthallen, Den Bosch. Margriet-hoofdredacteur Helene van Santen en schrijfster en presentatrice Daphne Deckers zorgen op vrijdag 25 november voor de Grand Opening op Margriet Winterfair. Zij zullen terugblikken op de afgelopen jaren, op de maatschappelijke initiatieven waar Margriet zich voor heeft ingezet en ze geven aandacht aan de Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen.

Voor de 20ste editie van Margriet Winterfair staan er verschillende evenementen gepland. Naast shopmogelijkheden staat de dagelijkse programmering in het Margriet Theater, Margriet Huis, Margriet Boekenwinkel, Margriet Kookstudio, Groenplein en Workshopplein vol met artiesten, experts, columnisten en auteurs als Dieuwertje Blok, Tanja Jess, Henk Dissel, Ria Valk, Ben Cramer, Patty Brard, Erik Mesie, Elle van Rijn, Gerard Alderliefste en Helen Fields. 

Helene van Santen, hoofdredacteur Margriet: "Wat kijken we er enorm naar uit om samen te genieten van een gezellig dagje uit in winterse sferen. Na twee jaar afwezigheid kunnen we dit jaar eindelijk het 20ste jubileum van Margriet Winterfair vieren. En dat gaan we volop doen! Het belooft een extra feestelijke editie te worden. Aan de artiesten, shops en de aankleding van de Brabanthallen zal het in ieder geval niet liggen. We hopen weer tienduizenden vrouwen te kunnen verblijden en te ontmoeten.” - Helene van Santen,  

In het kort

Wat: 20ste Margriet Winterfair
Wanneer: 25 november tot en met 1 december
Openingstijden: 10.00 - 18.00 uur 

Waar: Brabanthallen, Den Bosch 

Meer informatie & tickets: www.margrietwinterfair.nl
Programma: www.margrietwinterfair.nl/programma

www.margriet.nl

www.dpgmediagroup.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.