Marieke Wiersma Managing Director Annalect Nederland

Marieke Wiersma Managing Director Annalect Nederland

Omnicom Media Group heeft per 1 mei 2024, Marijke Wiersma benoemd tot Managing Director van het data-, tech- en analytics label Annalect Nederland.

Marijke Wiersma maakte in 2023 promotie tot Managing Partner binnen Annalect Nederland rapporteert daarmee met haar beenoeming direct aan de directie van OmnicomMediaGroup Nederland. Marijke Wiersma was hiervoor aan klantzijde werkzaam bij Wehkamp en de Nationale Postcode Loterij, en startte haar carrière bij digital branding agency Qi .

Patrick Molleman, CEO Omnicom Media Group Nederland: “Data, Tech en Analytics zijn DE versnellers van onze categorie, en Annalect loopt in hierin ver voor op de concurrentie. Onder leiding van Marijke heeft Annalect al forse stappen gezet op het gebied van Marketing Mix Modeling, alsook de technische uitvoering van Conversion API-ondersteuning voor grote internationale Techplatformen als Meta.

Daarnaast is Annalect verantwoordelijk voor de voortdurende innovatie en uitrol van ons datagedreven operating system OMNI, hét platform waar workflow, inzichten, planning, activatie en optimalisatie samenkomen. Dat stelt ons in staat efficiënter en effectiever te werken en is van groot strategisch belang voor de verder groei van ons gehele portfolio. Het is dan ook een genoegen om aan te kondigen dat Marijke per 1 mei formeel de eindverantwoordelijkheid pakt op dit curiale onderdeel van OmnicomMediaGroup in Nederland.”

Marijke Wiersma: “Sinds de start van mijn carrière in 2006 zijn data, tech en analytics een rode draad geweest in mijn werk. Nieuwsgierigheid naar de reden waarom we bepaalde patronen zien, en hoe we nog betere inzichten kunnen leveren dreven mijn brede interesse en ontwikkeling.

Bij OMG, en in het bijzonder bij Annalect, valt nu alles op zijn plek. Met mijn kennis en ervaring kan ik bijdragen aan de groei van klanten, de ontwikkeling van mijn team en de inzichten die het werk van de collega’s binnen OMG efficiënter en gemakkelijker maken. De samenwerking met onze internationale collega’s levert nieuwe perspectieven en helpt innovatie te versnellen. Ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van OMG, en het vertrouwen heb gekregen om Annalect nog verder te brengen."

www.annalect.nl

www.omnicommediagroup.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Onno Seelen per 1 september CCO Omnicom Media Group

10-06-2024 | 15:30:00
De transfer van het jaar 2024 tot nu toe: Omnicom Media Group heeft Onno Seelen per 1 september 2024 benoemd tot Chief Commercial Officer

[Whitepaper] Omnicom: Kansen voor duurzaam ondernemen groot in Nederland

06-05-2024 | 13:08:00
Omnicom PR Group (OPRG) publiceert een whitepaper die het Nederlandse bedrijfsleven richting geeft op het gebied van duurzaam ondernemen

Nespresso introduceert videoserie: Mandy tot op de bodem

27-03-2024 | 11:56:00
Met de serie wil Nespresso belangrijke, zij het soms minder openlijk besproken, thema’s die Nederlanders en bedrijven bezighouden aan het licht brengen. Met als doel om uiteindelijk samen een positieve impact voor onze wereld en samenleving te realiseren

ING en Mastercard introduceren Touch Card voor klanten met visuele beperking

05-03-2024 | 12:16:00
Touch Card is ontworpen om tijdens het betalen de onafhankelijkheid te vergroten voor mensen met een visuele beperking

Irene de Vos Managing Director Hearts & Science Nederland

14-02-2024 | 00:00:00
Hearts & Science werd door Omnicom Media Group in 2016 opgericht in de VS en markeerde het begin van een uitbreiding naar meerdere landen.
 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.