Marketing Report
Mark Schoones en Slaven Mandic lanceren Twenty Two nieuws

Mark Schoones en Slaven Mandic lanceren Twenty Two

Full service bureau Twenty Two betreedt deze week de markt. Twenty Two helpt werkgevers op het vlak van employer branding, recruitment marketing en job advertising. Het bureau is onderdeel van het ecosysteem van The Works, de organisatie achter onder andere YoungCapital.

Slaven Mandic is als mede-oprichter betrokken bij Twenty Two. Mandic heeft met onder andere Jobbird.com en Jobster al meerdere bedrijven in de arbeidscommunicatie onder zijn hoede.

Slaven Mandic: “De arbeidsmarkt verandert en de vragen van werkgevers veranderen mee. Nu de arbeidsmarkt krimpt, en kandidaten steeds vaker ruime keuze hebben, speelt het werkgeversmerk een steeds bepalendere rol. Het goed positioneren, vormgeven en vermarkten van dat werkgeversmerk; dat gaat het verschil maken.”

Full service burau

De directie van Twenty Two wordt gevormd door Nathan Kroes en Mark Schoones. Kroes was eerder commercieel verantwoordelijk voor de jobboards portfolio van The Works, waaronder Jobbird.com, Uitzendbureau.nl en StudentJob. Bij Twenty Two is hij verantwoordelijk voor het klantportfolio. Twenty Two positioneert zich als full service.

Nathan Kroes: “We helpen merken met de volledige keten; van employer branding tot het schrijven en verspreiden van vacatures en het bouwen van WerkenBij-platformen. Allemaal bouwend op onze kennis van de arbeidsmarkt.” Kroes vervolgt: “Ik heb jarenlang van dichtbij gezien waar het mis gaat bij werkgevers. Van gebrekkige vacatures tot ineffectieve distributie van campagnes; het kan en moet allemaal zoveel beter. Maar dat zie je alleen als je alle stationnetjes, van recruitment tot onboarding, goed kent.”

Strategie en creatie

Mark Schoones is binnen Twenty Two verantwoordelijk voor strategie en creatie. Voor Schoones is het de eerste stap na het leiden van zijn vorige bureau MIX.

Mark Schoones: “Na de verkoop van MIX, ben ik vrij clichématig op zoek gegaan naar wat ik écht belangrijk vind in m’n werk. Na veel gemijmer kwam ik tot ‘Mensen’. En na één gesprek met Slaven en Nathan wist ik; dit is wat ik moet gaan doen.” Schoones vervolgt: “Iedereen zoekt goede mensen maar het vinden van die mensen is een specialisme op zich. Dat had ik hier snel genoeg door.” Hij benadrukt de bijzondere concurrentiepositie die zijn nieuwe bureau heeft. “Doordat we hier zo dicht op al die mooie mensenmerken zitten, van jobboards tot recruitment, overzien we de arbeidsmarkt in de meest brede zin van het woord. De hoeveelheid kennis en data die we kunnen verwerken in marketingstrategieën is uniek. Werkgevers vanuit die kennis helpen met hun marketinguitdagingen, is gewoon heel tof en waardevol.”

Twenty Two is vanaf deze week officieel operationeel en vestigt zich in het hoofdkantoor van The Works in Hoofddorp.

www.twenty-two.works

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Interview] Mark Schoones (Twenty Two) over recruitment marketing in de huidige arbeidsmarkt.

13-04-2024 | 18:43:00
Mark Schoones is Creative Director bij Twenty Two; een marketingbureau voor werkgevers. We spreken hem over de eerste maanden van het marketingbureau en hoe een verschuivende arbeidsmarkt werkgevers dwingt tot merkdenken

Personele wijzigingen bij Vertigo 6 en Vortex Agency

11-04-2024 | 13:39:28
De wijzigingen in bezetting moeten de bureaus versterken en klaarstomen voor verdere groei en innovatie.

Morgan Ruby Creative Director and Sofia Ewuraesi Bodger Strategy Director Highsnobiety

11-04-2024 | 11:52:00
Highsnobiety announces the hiring of Sofia Ewuraesi Bodger and Morgan Ruby as a part of strategic + creative leadership in Amsterdam, effective April 2024

Zuiver Group versterkt team met Pénélope Mazloumidès

10-04-2024 | 10:43:00
De 35-jarige Française is de tweede die in korte tijd een Amsterdams netwerkbureau verruilt voor het onafhankelijke Zuiver Group.

Nicky Levinschi CEO ZIGT Nederland

09-04-2024 | 09:57:00
Zij was al verantwoordelijk voor de vestigingen in Tilburg, Utrecht en Arnhem en is sinds 1 april 2024 ook verantwoordelijk voor de hoofdvestiging in Hoofddorp

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief