Marketing automations experts Ematters en RapidSugar gaan samen

Marketing automations experts Ematters en RapidSugar gaan samen

Per 1 november zijn marketing automation expert Ematters en RapidSugar samengegaan. Beide merken blijven onafhankelijk vanuit het eigen merk opereren, maar bundelen hun krachten. Ematters focust zich op het zijn van een strategische data partner. RapidSugar kan op creatieve en technische wijze invulling geven aan omnichannel campagnes.

Ematters bestaat uit meer dan 40 gecertificeerde (Front- en Backend) Developers, Data Analisten, Visual Designers, Copywriters, Projectmanagers, Marketeers en Strategen op het gebied van CRM en databasebeheer, e-mailmarketing en marketingautomatisering. Het Management Team levert uitgebreide strategische consultancy tot op C-niveau.

RapidSugar ondersteunt merken bij allerlei e-mailmarketing-uitdagingen. Van leadgeneratie to win-back en Mailchimp tot Salesforce Marketing Cloud. Hun specialisten zijn bekend met alle uitdagingen rondom marketing automation en e-mailsoftware. Ze ontwikkelen campagnes en bieden oplossingen voor creatieve en technische e-mailmarketing automation-uitdagingen.

Wouter Theijsmeijer, oprichter en eigenaar van Ematters: “Beide bedrijven zijn volledig aanvullend aan elkaar. Daar waar wij onze expertise hebben in het ontwikkelen en orchestreren van datastrategie en customer journey, ligt de ervaring van RapidSugar met name in concept, creatie en de technische ontwikkeling. Hiermee zijn we in staat de strategie meer impact te geven door een goed doordachte creatieve invulling van campagnes en activaties. Een mooie combinatie van strategie, tactiek en realisatie dus door de combinatie van elkaars kracht en specialisme. Hiermee kunnen we onze klanten volledig bedienen in hun omnichannel marketing”.

Jordi Griffioen, Directeur van RapidSugar: “Dat is uiteraard geen verplichting. Er is geen sprake van zgn. gedwongen winkelnering, we blijven onze klanten servicen zoals ze gewend zijn. Maar we kunnen onze klanten wel een breder pakket gaan bieden als daar behoefte aan is. Er is ook geen enkele overlap in huidige klanten, dus dat maakt de stap ook niet onnodig complex”.

Jeroen de Graaf, CEO van Ematters: “Het samengaan met RapidSugar is een weloverwogen, maar zeer logische keuze. Met name ten opzichte van de grote spelers in de markt, willen we ons blijven onderscheiden met onze combinatie van flexibiliteit en professionaliteit. Hierin vonden we in RapidSugar onze gelijke. Gezamenlijk kunnen we dat blijven bieden en tegelijkertijd grotere of complexere campagnes van A tot Z ontwikkelen en uitvoeren. Onze gezamenlijke expertises zullen het realiseren van diverse innovaties, waaronder AI, versterken en versnellen. We zijn dus simpelweg nóg beter in staat om de doelstellingen van onze klanten te realiseren”.

Jordi Griffioen: “Het klikte ook meteen. Onze mentaliteit is dezelfde. Dat voelen onze mensen ook. Zowel onze medewerkers als die van Ematters zijn dan ook erg enthousiast over deze stap en kijken uit naar de samenwerking”.

Ematters bestaat sinds 2007; RapidSugar bestaat meer dan 20 jaar.

www.ematters.nl

www.rapidsugar.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Data analist Mediahuis Radio

16-05-2024 | 10:39:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Data analist Mediahuis Radio -Fulltime

ZIGT: Effectieve leadgeneratie in Google Ads met Offline Conversion Tracking

15-05-2024 | 13:02:33
Het genereren van gekwalificeerde leads binnen Google Ads kan een uitdaging zijn

Screenforce: Meer inzicht in tv-campagnedata via gratis tool

14-05-2024 | 09:27:00
Adverteerders meer inzicht geven in de ingekochte tv-campagnes en tv-data beter toegankelijk maken, dat is het doel van het TIP-Dashboard van Screenforce.

[Vacatures] Serviceplan zoekt een Strategy Director

14-05-2024 | 09:12:00
Serviceplan Group Netherlands is voor onze medialabel Mediaplus op zoek naar een Strategy Director

Overname B12 Consulting door Yuma

13-05-2024 | 16:30:00
Met de integratie van B12 in Yuma zal de groep de volledige digitale transformatie van klanten verder kunnen versterken
 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.