[Marketing Report - 17 november] Rogier IJzermans | Arno de Jong | Roos Bulder | Pieter Smeets

[Marketing Report - 17 november] Rogier IJzermans | Arno de Jong | Roos Bulder | Pieter Smeets

Marketing Report

17 november 2020 | 18:30-20:00 uur

New Business Radio


Luister vandaag om 18:30 uur naar de uitzending van Marketing Report op New Business Radio. Uw prettige gespreksleider is presentator Peter Wybenga, bijgestaan door zijnwatervlugge sidekick Bas Vlugt. Vaste studiogast om het nieuws te duiden is de man die alles weet: René Zeedijk, Business Development Director bij mediabureau ZIGT.

Onze gasten zijn;

 

Peter Wybenga: "Met Pieter Smeets, hoofd marketing en communicatie ASN Bank, praten we over de ontwikkeling van de marketing van ASN de afgelopen 3 jaar, de zichtbaarheid van dit bijzondere merk in bankenland en natuurlijk ook over de Korte Termijn Tonijn. Met Rogier IJzermans van Ace komen vooral veranderingen in het merk- & medialandschap aan de orde. Van digitale transformatie en data focus, naar het onderscheidend vermogen van organisaties en merken in de toekomst. Arno de Jong, CMO van Nederlandse Loterij, werkt als marketeer gevoelsmatig in de grootste snoepwinkel van Nederland. Dat wordt dus een enthousiast gesprek over de mooie spelletjesmerken, van Krasloten tot Staatsloterij. Roos Bulder is Marketing & Consumer Communications Manager bij Nestlé, de grootste foodproducent ter wereld. Met haar praten we over marketing en koffie. Lekker sterke koffie, zoveel is zeker. En natuurlijk verwelkomen we zoals iedere maand René Zeedijk van ZIGT, die op zijn geheel eigen wijze het laatste marketingnieuws met ons deelt."

Leuk als je luistert!

www.newbusinessradio.nl

 

Marketing Report op New Business Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business


www.logitech.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.