Marketing Report
[Marketing Report Radio] Anoeshka Harpal (CS Digital Media) over de kracht van mood marketing podcast

[Marketing Report Radio] Anoeshka Harpal (CS Digital Media) over de kracht van mood marketing

Anoeshka Harpal is Senior Accountmanager bij CS Digital Media. Te gast bij Marketing Report Radio op New Business Radio spreken we haar over de kracht van mood marketing.

Anoeshka Harpal: "CS Digital Media heeft een netwerk in het metronetwerk van Amsterdam en Rotterdam, en we hebben ook het Shell-netwerk met schermen bij de pompen. We proberen reizigers te bereiken die zich in een bepaalde stemming bevinden, vandaar mood marketing. Deze reizigers wachten gemiddeld zo'n 3 tot 4 minuten, en we proberen eigenlijk de etalage, waar mensen normaal naartoe gaan om iets te kopen of te bekijken, naar deze reizigers te brengen. Stel je voor dat mensen graag koffie willen bestellen, dan kunnen adverteerders met een beperkt budget aanwezig zijn op wachtlocaties. Wat we dan doen, is een QR-code plaatsen op de advertentie, zodat je op een basis van bewustzijn aanwezig bent. We laten bijvoorbeeld gedurende 30 seconden zien hoe lekker de koffie is en welke aanbieding er op dat moment is, en reizigers kunnen het dan bestellen via een QR-code op hun telefoon."

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 19 december 2023 terug:

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcast. Marketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.