Marketing Report
[Marketing Report Radio] Arjan Leest over Cogonez podcast

[Marketing Report Radio] Arjan Leest over Cogonez

Arjan Leest is Strategy & Innovation Director bij Cogonez. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we hem over zijn bureau.

Arjan Leest: "Cogonez bestaat 5,5 jaar en doet hele leuke klussen voor diverse adverteerders. Creative intelligence without all the drama is ons motto. Willen ons als bureau onderscheiden, maar dat is moeilijk want de goede bureaus hebben allemaal hun plekje veroverd. Onze Strategy and Creation hebben we vertaald naar Creative Intelligence, want we zijn super creatief, maar we doen niks omdat het zomaar leuk is. We doen het omdat het slim is met een creatief sausje. Bij grote bureaus met torenhoge tarieven betaal je vaak ook voor het mooie pand waarin ze zitten. Bij ons betalen klanten niet voor al dat theater."

Luister dit interessante interview hier:

 

Luister hier de volledige radio-uitzending van 15 augustus 2023 terug:

 
 

Marketing Report op New Business Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Media en performance bureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.


Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

www.newbusinessradio.nl

www.dcvf.nl

Lees ook:

[Marketing Report Radio] Ingmar Bruinsma over Balzy

21-09-2023 | 10:45:00
Ingmar Bruinsma is co-founder van Balzy. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we hem over het ontstaan van Balzy

[Marketing Report Radio] Rogier Bruggeman over de Troonrede en de radioluistercijfers

20-09-2023 | 15:13:00
Rogier Bruggeman, CEO bij ZIGT media en performance bureau, bespreekt in de uitzending van Marketing Report op New Business Radio actuele ontwikkelingen in de wereld van media en marketingcommunicatie.

[Marketing Report Radio] Boris Helleman over Mastercard-campagne The Pride Side

17-08-2023 | 14:57:00
Boris Helleman is manager marketing bij Mastercard. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we hem

[Marketing Report Radio] Martin de Boer over EuroParcs

17-08-2023 | 14:42:00
Martin de Boer is Director Rental & Marketing bij EuroParcs. We spreken hem over zijn bedrijf en de stand van zaken in de leisure-sector.

[Marketing Report Radio] Budi Gonzalez de Chaves en Thijs de Boer over Bijvoorkeur

17-08-2023 | 13:52:10
[Marketing Report Radio] Budi Gonzalez de Chaves en Thijs de Boer over Bijvoorkeur

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.