In Memoriam dr. mr. Ben Verleg

In Memoriam dr. mr. Ben Verleg

Twee maanden geleden was Ben Verleg één van onze gasten in Marketing Report op New Business Radio. Het werd een in alle opzichten bijzonder gesprek, niet alleen vanwege de heruitgave van zijn zeer interessante boek Gevleugeld Leiderschap maar ook omdat Ben intussen ambassadeur was geworden van www.kanker.nl. En wát voor ambassadeur. Hij maakte een voor velen ingewikkeld onderwerp gemakkelijker bespreekbaar. En schreef een veelgelezen blog, waar waarschijnlijk nog decennialang mensen steun in gaan vinden en belangrijke inzichten meekrijgen.

Ben was twee maanden geleden al zeer ernstig ziek, maar genoot met volle teugen van alles wat nog kon. Daar hoorde - tot onze trots - ook onze uitzending bij.

Een week geleden was het goed geweest, Ben besloot dat dat de dag was waarop zijn leven zou eindigen. Vandaag is het afscheid.

Peter Wybenga

Hier kunt u het gesprek met Ben Verleg terugluisteren. Zijn boek Gevleugeld Leiderschap bevelen wij van harte aan

Luister hier de volledige radio-uitzending van 19 juli 2022 terug:

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcast. Marketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.