Marketing Report
[Marketing Report Radio] Christiaan van Dijk over de vliegende start van threads podcast

[Marketing Report Radio] Christiaan van Dijk over de vliegende start van threads

Christiaan van Dijk is Business Development Director bij ZIGT Mediabureau. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we hem over de uitslag van de radioveiling en de vliegende start van threads.

Christaan van Dijk: "Twitter heeft bevestigd dat ze de helft van hun adverteerders zijn kwijtgeraakt. Ze draaien nog steeds rode cijfers. Door de onrust kunnen ze geen brand safety meer garanderen. Nu kwam meta met iets nieuws: threads. Is dat meteen een aanval op twitter? Ja. Is de slag al gewonnen? Nee. Nog lang niet. Er zijn nog een aantal dingen in ontwikkeling, maar ze hadden een vliegende start. De eerste dag hadden ze al 30 miljoen gebruikers. Na een week 100 miljoen gebruikers."

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 18 juli 2023 terug:

www.zigt.nl

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.