[Marketing Report Radio] Christiaan van Dijk over lineaire tv-kijktijd en uitgesteld kijken

[Marketing Report Radio] Christiaan van Dijk over lineaire tv-kijktijd en uitgesteld kijken

Christiaan van Dijk is Business Development Director bij ZIGT Mediabureau. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we hem over de verhouding tussen lineaire tv en uitgesteld kijken.

Christaan van Dijk: "Als je kijkt naar de beste programma's, dan is de start van Wie is de Mol op 1 januari het best bekeken programma van het jaar. Nu zie je dat De Slimste Mens een seizoensstart heeft gemaakt als best bekeken programma met meer dan 3 miljoen kijkers, dus toch leuk dat we daar allemaal even voor gaan zitten. Wat je ziet is dat uitgesteld kijken toeneemt. De trend dat mensen willen kijken op het moment dat het ze zelf uitkomt, neemt toe. Maar dat een seizoensstart het dan toch zo goed doet, is leuk om te zien."

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 15 augustus 2023 terug:

www.zigt.nl

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.