Marketing Report
[Marketing Report Radio] Christiaan van Dijk over mediabestedingen rondom de verkiezingen en de VVD bij VI

[Marketing Report Radio] Christiaan van Dijk over mediabestedingen rondom de verkiezingen en de VVD bij VI

Christiaan van Dijk, Business Development Director bij ZIGT media en performance bureau, bespreekt in de uitzending van Marketing Report op New Business Radio actuele ontwikkelingen in de wereld van media en marketingcommunicatie.

Christiaan van Dijk: “We gaan het hebben over de media achter de verkiezingen. Er wordt altijd onderzoek gedaan naar welke partijen media inzetten. Een aantal partijen sprong eruit, hoewel de bestedingen natuurlijk in het niet vallen vergeleken met de landelijke verkiezingen. D66 is heel groot met bruto 177 duizend euro aan bestedingen. Daarna zakt het enorm weg, met FvD en SGP op 50 en 30 en daarna nog minder tot 11 duizend euro wat we kunnen meten. Het is lokaal gericht. Maar we weten ook de uitslagen, het betekent dus dat je de uitslag niet kunt kopen. De media-activiteiten kwamen laat op gang, twee weken van tevoren. De BBB zijn in de uitslag enorm gegroeid, maar komen in de bestedingen niet naar voren.”

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 21 maart 2023 terug:

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief