Marketing Report
[Marketing Report Radio] Christiaan van Dijk (ZIGT): We streven ernaar om de diversiteit van onze dienstverlening te combineren podcast

[Marketing Report Radio] Christiaan van Dijk (ZIGT): We streven ernaar om de diversiteit van onze dienstverlening te combineren

Christiaan van Dijk is Business Development Director bij mediabureau ZIGT. Te gast bij Marketing Report Radio op New Business Radio spreken we hem over de onzekerheid in de markt en de verschuivingen in de media.

Christiaan van Dijk: "Wat is de echte meerwaarde van een mediabureau? Die ligt niet alleen in mediainkoop. Mediabestedingen zijn direct gekoppeld aan de inkoop, maar dat is niet langer de enige focus. Daarom ligt de uitdaging voor mediabureaus in het tonen van hun toegevoegde waarde, die voornamelijk ligt in consultancy, datamodellen en innovaties. We streven ernaar om de diversiteit van onze dienstverlening te combineren. Dus we betrekken zowel het creatieve aspect als het datagedreven aspect, om een compleet beeld te geven van wat we kunnen bieden aan adverteerders en zo de impact van verminderende inkoopbudgetten te verminderen."

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 20 februari 2024 terug:

www.zigt.nl

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcast. Marketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief