[Marketing Report Radio] Gabriela Nouws (SuperRebel) over Hotel SuperRebel: Een smeltkroes van creativiteit

[Marketing Report Radio] Gabriela Nouws (SuperRebel) over Hotel SuperRebel: Een smeltkroes van creativiteit

Gabriela Nouws is Associate Creative Director bij SuperRebel. Te gast bij Marketing Report Radio op New Business Radio spreken we haar over de keuze voor een hotel als kantoor en hoe dat de creativiteit stimuleert.

Gabriela Nouws: "Merken worden aangetrokken door onze visie. Het lef om bijzondere dingen te doen, zoals het kiezen voor een hotel als locatie, spreekt veel mensen aan vanwege de achterliggende gedachte. Een hotel is een hub van ontmoetingen, waar mensen samenkomen, gaan en komen. Dit is ook de visie van SuperRebel. Net zoals in een hotel, zijn we niet alleen aanwezig; andere merken delen de ruimte. Er zijn flexplekken beschikbaar voor diverse professionals, van grafisch ontwerpers tot experts in sports marketing, en zelfs verkopers van design lampen. Dit weerspiegelt de visie van het hotel als een bruisende ontmoetingsplaats waar ideeën worden geboren uit diverse achtergronden en perspectieven. Een creatief idee is niets meer dan een samensmelting van verschillende meningen en visies, en deze dynamiek gedijt prachtig in een setting zoals een hotel."

Luister het interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 16 april 2024 terug:

www.superrebel.com

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcast. Marketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Marketing Report Radio] Coen Zuijdervliet & Sanne Demir (DCVF) over het nieuwe normaal in de creatieve industrie

24-05-2024 | 13:12:00
We spreken Coen Zuijdervliet en Sanne Demir over het nieuwe normaal in de creatieve industrie.

[Marketing Report Radio] Marijnke van der Burgh (ZIGT) over de sportzomer, het nieuwe kabinet en de AMMA Awards

23-05-2024 | 11:00:00
We spreken Marijnke van der Burgh over de sportzomer, het nieuwe kabinet en de AMMA Awards

[Marketing Report Radio] Robert Heijmans (VDS Publishers) over de budgetverschuiving van tv naar print

22-04-2024 | 14:46:00
Te gast bij Marketing Report Radio op New Business Radio spreken we hem over de kracht van een kleine uitgever en de budgetverschuiving van tv naar print

[Marketing Report Radio] Dorkas Koenen (Rabobank) over de kracht van sportieve meditatie en verbinding

18-04-2024 | 11:30:00
Te gast bij Marketing Report Radio spreken we Dorkas Koenen over zijn boek Bergen liegen niet, de reis naar verbinding én zijn nieuwe boek Klantonvriendelijkheid

[Marketing Report Radio] Christiaan van Dijk (ZIGT) over de transformatie van SBS9 naar Viaplay TV

17-04-2024 | 14:35:46
Te gast bij Marketing Report Radio op New Business Radio spreken we Christiaan van Dijk over de recente veranderingen omtrent SBS9 en Viaplay TV

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.