[Marketing Report Radio] Guy Grimmelt en Wierish Debipersad over outdoor advertising in 2022

[Marketing Report Radio] Guy Grimmelt en Wierish Debipersad over outdoor advertising in 2022

In de speciale Eindejaarsuitzending van Marketing Report op New Business Radio blikten we in vier interviews vooruit op de advertentiemarkt van 2022. Guy Grimmelt, Marketing en Sales Director bij  Exterion Media en Wierish Debipersad, commercieel directeur van Clear Channel, vertellen hoe zij tegen de markt aan kijken.

Guy: “We zijn zondag in lockdown gegaan, maar het valt allemaal wel mee. Ik verwacht dat het een goed jaar wordt en snel uit de lockdown komen. Mensen gaan snel terug naar hun eigen ritme. Met de lockdown moet je flexibel omgaan. Je bent partner in goede tijden en slechte tijden en je moet er toch samen uitkomen op de een of andere manier.”

Wierish: “Het is spannend hoe Q1 zich gaat ontwikkelen, maar als de maatregelen beperkt blijven verwachten wij ook een goed jaar. Wij zijn flexibel. Als iemand een campagne heeft geboekt voor bij een film en de bioscopen zijn dicht, dan doen we daar niet moeilijk over. Dat geldt voor alle adverteerders. Als een campagne nu even niet past, dan hebben ze de vrijheid om die te verschuiven en als dat niet kan, dan kunnen ze ook wel annuleren. Die plek opvullen is lastig als we in een lockdown zitten. We hebben geleerd dat de mobiliteit wel afneemt, maar er toch wel mensen op straat zijn.”

Beluister het hele interview hier:

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcastMarketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.  

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business.


www.logitech.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.