[Marketing Report Radio] Henri Lessing over Next Media en de taal van YouTube spreken

[Marketing Report Radio] Henri Lessing over Next Media en de taal van YouTube spreken

Henri Lessing is Managing Partner bij AGE Media, het bureau dat gespecialiseerd is in het helpen van bedrijven om zich sterker te presenteren op YouTube, onder meer door goed na te denken over de effectiviteit van content op dat kanaal.

Henri Lessing: “Wij helpen klanten door te kijken naar de mogelijkheden die ze niet per se zelf hoeven te zien, omdat de wereld zo snel verandert en omdat iedereen bezig is met zijn eigen business. Wij kijken naar wat er nog meer mogelijk is, spelen daar een rol in en helpen op een andere manier een relatie aan te gaan met hun klanten. YouTube is onderdeel van het medialandschap en dat moet je de juiste waarde geven. Het medium is een tijd onderschat, maar daar komt verandering in.”

Luister het volledige radio-optreden van Henri hier:

www.zigt.nl

Luister hier de volledige radio-uitzending van 15 juni 2021 terug:

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcastMarketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.  

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business en Clarity.


www.logitech.com
www.clarity.pr  
www.agemedia.net

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.