[Interview] Ingrid Timmer van Storytel over het streamen van luisterboeken

[Interview] Ingrid Timmer van Storytel over het streamen van luisterboeken

Ingrid Timmer is sinds februari 2020 marketing manager bij Storytel Nederland en België. Daarvoor werkte Ingrid Timmer ruim 10 jaar voor Walt Disney Company. Storytel is een wereldwijd actieve abonnementsdienst waar luisterboeken en e-boeken worden gestreamd.

Ingrid: "We zijn een streamingservice met op dit moment 250.000 audioboeken en e-boeken. Lokaliseren is kostbaar en wordt niet alleen door ons gedaan maar ook door diverse uitgevers. Naast een grote catalogus aan content hebben we ook ons eigen storytel-originals, dus eigen content die wij maken die vanuit audio vertrekt. Dat is exclusieve content en ik denk dat wij een aantal features in onze app hebben die andere diensten niet aanbieden waardoor wij een unieke positie hebben. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan de mogelijkheid offline te luisteren en dat je makkelijk opnieuw kunt oppakken waar je bent gebleven."

Luister dit boeiende interview hier:


www.storytel.nl

 

Luister hier de volledige radio-uitzending van 19 januari 2021 terug:

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcastMarketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.  

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business


www.logitech.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.