Marketing Report
[Marketing Report Radio] Lot van Wegen over Yuma podcast

[Marketing Report Radio] Lot van Wegen over Yuma

Lot van wegen is . Te gast bij Marketing Report Radio op New Business Radio spreken we haar over de totstandkoming van Yuma.

Lot van wegen: "Yuma helpt bedrijven bij hun digitale transformatie. Wij zijn een groep van diverse bestaande bedrijven, elk met een eigen expertise op een specifiek IT-gebied. We hebben ingezien dat door de krachten te bundelen, al deze bedrijven de klant beter kunnen bedienen en meer waarde kunnen toevoegen. Daarom zijn we samen gekomen en hebben we Yuma gelanceerd!"

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 19 december 2023 terug:

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcast. Marketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief