[Marketing Report Radio] Marcel Belt over The Green Soap Company

[Marketing Report Radio] Marcel Belt over The Green Soap Company

Marcel Belt is oprichter van Marcel's Green Soap, dat ecologische schoonmaakproducten op de markt brengt. Te gast bij Marketing Report Radio op New Business Radio spreken we hem over bijdragen aan een betere wereld en de weg naar succes van zijn geesteskind.

Marcel Belt: “Voor ik hiermee begon heb ik allerlei marketing- en directeursbanen gehad, onder meer bij Unilever en Douwe Egberts. Eind 2015 ben ik met Marcel’s Green Soap begonnen. Ik ben nog steeds 100 procent eigenaar en dat doe ik door heel slim met de resources om te gaan. Een mal voor een fles kost al snel tussen de 50 en 80 duizend euro, dus toen ik er een stuk of zes nodig had in het begin, had ik daar echt het geld niet voor. Dus ik ging op bezoek bij flessenfabrieken en kijken in hun oude werkplaats of er nog flessen lagen die ik kon gebruiken. Het handafwasflesje is een oud Pokon-flesje bijvoorbeeld dat Pokon had weggegooid. Dat idee van dingen niet zomaar weggooien maar nog eens gebruiken is een mooie.”

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 19 juli 2022 terug:

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcast. Marketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Lees ook:

[Marketing Report Radio] Fleur van Zandbeek over pionieren in contentmarketing

[Marketing Report Radio] Christiaan van Dijk (ZIGT) over het Nationaal Media Onderzoek en de advertentiemarkt

[Marketing Report Radio] Charlie Hemmes over de spellen van 999 Games

[Marketing Report Radio] Ben Verleg over Gevleugeld Leiderschap

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.