[Marketing Report Radio] Mariëlle Krouwel en Angela Hordijk over creatie in 2022

[Marketing Report Radio] Mariëlle Krouwel en Angela Hordijk over creatie in 2022

In de speciale Eindejaarsuitzending van Marketing Report op New Business Radio spraken we vier topmarketeers over de toekomst van de branche. Mariëlle Krouwel van NN Group en Angela Hordijk van Logitech bespreken de (feestelijke) verwachtingen voor 2022.

Mariëlle: “Laten we hopen op een feestelijk jaar, daar zijn we aan toe. De afgelopen twee jaar zijn we als mensen toch wel flexibel gebleken. Ik hoop dat we na de crisis toch weer gaan drijven op creativiteit en mooie dingen doen, niet alleen kleuren binnen de lijntjes en binnen de verwachtingen die we van elkaar hebben. Er komt meer charme en lef.”

Angela: “We hebben twee jaar gedaan wat we moesten doen op de manier die ons het beste leek. Nu gaan we weer op een andere manier kijken wat we gaan doen, leuke dingen ontwikkelen en nieuwe mogelijkheden verkennen.”

Beluister het hele interview hier:

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcastMarketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.  

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business.


www.logitech.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.