Marketing Report
[Marketing Report Radio] Michael Petit over Markteffect podcast

[Marketing Report Radio] Michael Petit over Markteffect

Michael Petit is Manager Marketing & Consultant bij Markteffect. Te gast bij Marketing Report Radio op New Business Radio spreken we hem over zijn bedrijf, monitoren van podcasts en de veranderende rol daarvan de afgelopen jaren.

Michael Petit: "Ik werk nu 10 jaar bij Markteffect en in die tijd zijn we gegroeid van 10 man naar meer dan 100 in Eindhoven en Amsterdam. Ik doe onze eigen branding en marketing en werk ook als consultant voor onze klanten om ze te helpen met onze onderzoeken. Dat is leuk, maar ook handig omdat je wat je hoort in de markt kunt doorvertalen naar de klanten en andersom. We zijn een full-service onderzoeksbureau. Dat houdt in dat we meerdere typen onderzoeken doen voor uiteenlopende branches. We kijken niet alleen naar traditionele onderzoeken zoals doelgroeponderzoek, maar ook hoe je met onder meer data science en AI kunt kijken naar lower funnel-oplossingen. Dus wat gebeurt er in de markt en hoe kun je er een verdienmodel bij creëren. Veel bureaus kunnen generieke onderzoeken houden, maar waarin wij ons onderscheiden is dat we veel branchekennis hebben opgebouwd en dat we customer intimacy heel belangrijk vinden."

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 19 december 2023 terug:

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcast. Marketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief