Marketing Report
[Marketing Report Radio] Patrick Krul: Hoe Danone first-party data maximaliseert podcast

[Marketing Report Radio] Patrick Krul: Hoe Danone first-party data maximaliseert

Patrick Krul is Global Head of Marketing Technology bij Danone. Te gast bij Marketing Report Radio op New Business Radio spreken we hem over de effectieve strategieën van Danone om first-party data binnen de organisatie te optimaliseren.

Patrick Krul: "Identity management is eigenlijk niets anders dan first-party data. Het gaat erom dat al die first-party data op één centraal punt samenkomen, omdat je deze data uit verschillende aspecten van marketing haalt. Denk aan inschrijvingen op websites of aankopen online. Alles komt binnen op één centraal punt en daar wil je vervolgens een profiel van opbouwen. First-party data en identity management zijn wereldwijd van toepassing, maar binnen Danone hebben we gemerkt dat dit niet gebeurt via één uniform systeem. Daar hebben we ons op gericht: hoe kunnen we dit centraliseren en vervolgens faciliteren? En hoe kunnen we op basis hiervan de user cases opbouwen?"

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 20 februari 2024 terug:

www.danone.nl

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcast. Marketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief