[Marketing Report Radio] Remco Armee (ZorgDomein): 91 procent van de huisartsen gebruikt ons platform

[Marketing Report Radio] Remco Armee (ZorgDomein): 91 procent van de huisartsen gebruikt ons platform

Remco Armee is Chief Consumer Officer bij ZorgDomein, dat zorgverleners helpt met het vinden, kiezen en regelen van zorg. Bij Marketing Report Radio vertelt hij over het overzichtelijk maken van het beste zorgaanbod.

Remco Armee: “Wij zijn een specifiek platform voor de zorg. We geloven in een wereld waarin de best mogelijke zorg voor iedereen bereikbaar is. Dat klinkt misschien raar als je het over Nederland hebt, maar het is nog steeds zo dat als je naar de huisarts gaat, je niet de best mogelijke zorg krijgt, en dat willen wij verbeteren. Dat doen we door de huisarts meer inzicht te geven in waar hij de best mogelijke zorg voor jou kan vinden, en anderzijds door dit te regelen, bijvoorbeeld door een dossier door te sturen of een digitale afspraak te maken. Het aanbod in Nederland is enorm groot, maar er zijn allerlei ziekenhuizen en behandelaar, en dat is voor een huisarts niet meer te overzien] en daar helpen we bij. 91 procent van de huisartsen is aangesloten bij ons en kan in de negen minuten dat je daar zit, op zijn scherm zien waar je, bijvoorbeeld op basis van wachttijd, het beste terechtkunt.”

Luister het volledige gesprek hier:

www.zorgdomein.nl

Luister hier de volledige radio-uitzending van 16 maart 2021 terug:

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcastMarketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.  

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business en Clarity.


www.logitech.com
www.clarity.pr

 

         

   

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.