[Marketing Report Radio] René Zeedijk over het DeMedia100-event, Whitepaper Sessions en de kijkcijfers in de sportzomer

[Marketing Report Radio] René Zeedijk over het DeMedia100-event, Whitepaper Sessions en de kijkcijfers in de sportzomer

Iedere maand bespreekt René Zeedijk, Directeur Business Development bij Mediabureau ZIGT, in de uitzending van Marketing Report op New Business Radio actuele ontwikkelingen in de wereld van media en marketingcommunicatie. Vanaf zijn vakantieadres in Zuid-Frankrijk gaat het deze keer over DeMedia100.

René Zeedijk: “Wat een geweldig event, de uitreiking van DeMedia100 en DeMarketing100. Zo’n 250 mensen die een fijne, mooie avond hadden en blij waren dat het ook weer kon. Ik was eerst bij de eerste editie van de Whitepaper Sessions, een kleinschalig evenement voor marketeers met presentaties over de recentste onderzoeken. Onder anderen Joris van Heukelom en Thomas Wolters, met mooie verhalen over data en groei. Ik mocht zelf namens ZIGT vertellen over ons onderzoek uit juli over post-corona periode. Wat verwachten marketeers over hun inzet nu corona wat meer aan het verminderen is. En dan aan de ene kant zie je hedonisme en consumentisme en aan de andere kant duurzaamheid, hoe ga je daarmee om?”

René gaat ook in op de sportzomer, met de verschillende evenementen zoals de Olympische Spelen en de relatie met kijkcijfers bij de NPO, en de ruimtevlucht van Jeff Bezos.

www.zigt.nl

Luister hier de volledige radio-uitzending van 20 juli 2021 terug:

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcastMarketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.  

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business en Clarity.


www.logitech.com
www.clarity.pr  

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.