Marketing Report
[Marketing Report Radio] René Zeedijk en René Witzel over audioplatform Fluister, podcasts en streaming

[Marketing Report Radio] René Zeedijk en René Witzel over audioplatform Fluister, podcasts en streaming

Iedere maand bespreekt René Zeedijk, Directeur Business Development bij ZIGT media en performance bureau, in de uitzending van Marketing Report op New Business Radio actuele ontwikkelingen in de wereld van media en marketingcommunicatie.

Dit keer gaat René in op de uitreiking van de Online Radio Awards op donderdag 19 mei, de lancering van het audioplatform Fluister en de plannen van Netflix.

René Zeedijk: “Binnenkort gaat een lokaal initiatief van start, van onder andere WPG, DPG en nog een paar partijen. Zij beginnen een streamingplatform, Fluister, waar met name audioboeken te beluisteren zijn, maar ook podcasts en eigen content. Het is een soort Videoland tussen alle grote partijen. Ik heb begrepen dat het echt een netwerk is van schrijvers, columnisten, journalisten die een soort leesadviseurs zijn die je tips geven.”

Aan de telefoon is René Witzel, algemeen directeur van WPG Uitgevers: “We zijn ook vertegenwoordigd op bij voorbeeld Spotify, maar liever heb je je content in eigen handen. Vrij Nederland is ook de basis geweest voor WPG, vanuit de gedachte mensen ontwikkelen en inspireren vinden we dat zoveel mogelijk mensen toegang moeten hebben tot onze content, dus we hebben geen exclusiviteit.”

Luister het volledige interview van René Zeedijk hier:

www.zigt.nl

Luister hier de volledige radio-uitzending van 17 mei 2022 terug:

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcastMarketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.  

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief