[Marketing Report Radio] Titus van Dijk: Met Tonny Media zet je een podcast neer als een merk

[Marketing Report Radio] Titus van Dijk: Met Tonny Media zet je een podcast neer als een merk

Titus van Dijk is oprichter van Tonny Media, het bedrijf achter bekende en populaire podcasts zoals de Zelfspodcast en Marc-Marie en Aaf vinden iets. Bij Marketing Report vertelt hij over het ontstaan van het bedrijf en verbreden door het neerzetten van podcasts als een merk.

Titus van Dijk: “Ik had hiervoor ook een podcastproductiebedrijf en werkte veel voor de bladen van Hearst, zoals Quote. Daar ontmoette ik Sander Schimmelpenninck en samen met zijn jeugdvriend Jaap Reesema begonnen we de Zelfspodcast. Dat was zo’n succes dat we wilden kijken of we het trucje ook met andere BN’ers zouden kunnen en zo ontstond Tonny Media."

"We hebben verschillende business modellen. Bij het ene model fietsen we adverteerders een podcast in, met een native spotje of iets als een pre-roll. Daarnaast hebben we een betaalmuur met exclusieve content. In de afgelopen maanden zijn we gaan verbreden en hebben we gezien dat je een podcast als een merk moet neerzetten. Mensen zijn bijvoorbeeld fan van de Zelfspodcast en niet zozeer van Sander of Jaap. Het leent zich ook goed voor social media, een nieuwsbrief en meer. Zo zijn we gaan kijken naar alle producties.”

Luister het volledige radio-optreden van Titus hier:

www.tonnymedia.nl

Luister hier de volledige radio-uitzending van 20 april 2021 terug:

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcastMarketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.  

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business en Clarity.


www.logitech.com
www.clarity.pr

 

         

   

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.