[Marketing Report TV] Mark Schoones en Ashwin Murli over MIX

[Marketing Report TV] Mark Schoones en Ashwin Murli over MIX

Mark Schoones en Ashwin Murli zijn oprichters van MIX, het bureau dat zich richt op waarde toevoegen. Te gast bij Marketing Report TV blikken ze terug op de afgelopen jaren en vertellen ze over hun manier van werken.

Ashwin Murli: “Onze klanten komen echt uit alle hoeken. Voor Boels doen we een hoop werk, maken we toffe dingen voor. Maar we werken ook voor de grootste employee screening partij van Europa en een grote projectontwikkelaar. Dus heel verschillend en dat hebben we het liefst, we zijn geen themabureau."

Mark Schoones: “We gaan goed met klanten die direct met de makers willen schakelen. We zijn geen heel groot bureau, binnen twee jaar zijn we gegroeid naar tien mensen. De klanten kunnen dus direct schakelen met de mensen die het allemaal ook echt maken. De klanten vinden het prettig dat er niet allerlei accountmanagers tussen zitten.”

Kijk dit interview hier:

Marketing Report TV is powerd by Towel en Abovo Maxlead

At Towel we understand what makes a good video. And with experience for over 10 years we dare to say that brands have proven to be the next-generation broadcasters and publishers. We specialize in the creation and production of tailor-made branded video content, ranging from commercials, documentary, and social to always-on content.

www.towel.media

Wij zijn Abovo Maxlead; 230 specialisten in marketing en media, gevestigd in Hoorn en Oegstgeest. We zijn het grootste onafhankelijke marketing- en mediabureau van Nederland. We zijn eigenzinnig. Eigenzinnig in marketing en media.

Van een full funnel, crossmediale marketingcampagne tot een nieuwe website, en van een verse huisstijl tot een complete omnichannel marketingstrategie; we kunnen het allemaal voor je maken. We zijn continu op zoek naar de meest effectieve marketing- en mediamix, in nauwe samenwerking met onze klanten. Omdat we alle disciplines onder één dak hebben zijn de lijnen kort en kunnen we je optimaal bedienen. We kennen elke markt als onze broekzak.

www.abovomaxlead.nl


Kijk ook:

[Marketing Report TV] Kyra Roest over de Embassy of Dutch Creativity in Cannes 2023

 

[Marketing Report TV] Madelon Fortuin (NRC) over het aantonen van de kracht van de digitale krant voor adverteerders

 

[Marketing Report TV] Serge de Sousa (Whello) over inlevingsvermogen en de overname van Branding A Better World

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.