[Marketing Report TV] Peter Paul Blommers: NPB Media ondersteunt lokale ondernemers in de stad

[Marketing Report TV] Peter Paul Blommers: NPB Media ondersteunt lokale ondernemers in de stad

Peter Paul Blommers, CEO bij NPB Media, is te gast bij Marketing Report TV. Peter Wybenga gaat met hem in gesprek over de kracht van lokale buitenmedia en de internationalisering van NPB Media.

Peter Paul Blommers: "Als je ondernemer bent en je moet het hebben van traffic, zeker als traffic wordt bepaald door impulsbezoek, dan is buitenmedia een volstrekt onmisbaar medium. Als je in een zijstraat zit van een grote doorlopende straat, dan komt er natuurlijk veel minder traffic langs dan op een grote weg. Wij plaatsen onze borden dan op zo'n doorgaande weg op een strategische plek in de buurt van de zaak. Hierdoor plaats je op een hele drukke locatie een extra voordeur, waardoor mensen ineens zien van hé, ik kan hier naar de zonnebank of ik kan hier een hamburger halen. Op basis van impuls komen ze dan meteen op de plek waar ze moeten zijn."

Kijk hier het hele interview:

www.npbmedia.nl

Marketing Report TV is powered by Towel en Abovo Maxlead

At Towel we understand what makes a good video. And with experience for over 10 years we dare to say that brands have proven to be the next-generation broadcasters and publishers. We specialize in the creation and production of tailor-made branded video content, ranging from commercials, documentary, and social to always-on content.

www.towel.media

Wij zijn Abovo Maxlead; 230 specialisten in marketing en media, gevestigd in Hoorn en Oegstgeest. We zijn het grootste onafhankelijke marketing- en mediabureau van Nederland. We zijn eigenzinnig. Eigenzinnig in marketing en media.

Van een full funnel, crossmediale marketingcampagne tot een nieuwe website, en van een verse huisstijl tot een complete omnichannel marketingstrategie; we kunnen het allemaal voor je maken. We zijn continu op zoek naar de meest effectieve marketing- en mediamix, in nauwe samenwerking met onze klanten. Omdat we alle disciplines onder één dak hebben zijn de lijnen kort en kunnen we je optimaal bedienen. We kennen elke markt als onze broekzak.

www.abovomaxlead.nl

 

Kijk ook:

[Marketing Report TV] Roderick Cremers (Fresh Bridge): Wij zijn een partner aan tafel

 

[Marketing Report TV] Kyra Roest over de Embassy of Dutch Creativity in Cannes 2023

 

[Marketing Report TV] Madelon Fortuin (NRC) over het aantonen van de kracht van de digitale krant voor adverteerders

 

[Marketing Report TV] Serge de Sousa (Whello) over inlevingsvermogen en de overname van Branding A Better World

 

[Marketing Report TV] Mark Schoones en Ashwin Murli over MIXhtt

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.